Moda
Ilks brend

Predivnu svilenu pidžamu i ogrtač hrvatskog brenda Ilks želimo u našoj mekoj loungewear zbirci

  • Hrvatski brend Ilks nakon svilenih jastučnica, scrunchie gumica i spavaćica, svojoj je ponudi proizvoda od kvalitetne Mulberry svile nedavno pridružio svileni pidžama set i ogrtač
  • Udobnost kod spavanja ili opuštanja kod kuće svima nam je važna, a često ovisi i od onoga što odjenemo
  • Nježna boja, meka svila i jednostavan elegantan dizajn ovih komada zato su nas osvojili na prvu!

Udobna odjeća koju nosimo kad smo kod kuće posljednjih je godina doživjela pravu preobrazbu te kod sve više brendova možemo vidjeti predivne, chic komade od kvalitetnih materijala s kojima udobnost doista dolazi na prvo mjesto.

Mladi hrvatski brend Ilks u svojoj kolekciji nudi razne proizvode od svile kojima su željeli postići da se i u vlastitom domu osjećamo elegantno i sofisticirano. Svi proizvodi brenda izrađeni su od kvalitetne prirodne Mulberry svile, koja dolazi iz kineske pokrajine Jiangsu.

Ilks brend | Autor: ilks.eu ilks.eu Ilks svilena pidžama

"Osjećaj prirodne Mulberry svile na koži omogućava da naše spavanje, odmaranje i čitanje ili jednostavno ispijanje kave postanu pravi rituali luksuznog zadovoljstva", opisali su svoje proizvode na službenoj stranici brenda.

Ilks brend | Autor: Instagram @ilks.eu Instagram @ilks.eu Ilks svilena pidžama

Nakon jastučnica, scrunchie gumica za kosu, spavaćica i maski za spavanje, Ilks je nedavno predstavio i nove modele za svoju loungewear kolekciju, a riječ je o predivnom setu svilene pidžame te svilenog ogrtača uz koje će trenutke koje imamo za sebe učiniti posebnima.

Možda vas zanima Ovaj zaboravljeni trend vraća se u modu na velika vrata Rubrika Moda Moda

Svileni pižama sastoji se od gornjeg dijela na kopčanje s kragnom te donjeg dijela širokih nogavica u nježnoj ružičastoj boji. Oba krase elegantni crni obrubi. Izrađen od 100% čiste Mulberry svile, set je iznimno mekan i nježan na koži te će osigurati miran san. Lagani i prozračni materijal omogućava udobnost tijekom cijele noći, stoga nam se ova pidžama čini kao idealna stylish opcija za spavanje. Na ilks.eu dostupan je po cijeni od 299,00 eura.

Ilks brend | Autor: ilks.eu ilks.eu Ilks svilena pidžama, (299,00 eur)

Svileni ogrtač dolazi u elegantnoj bež svilenoj varijanti s bijelim obrubima te je također izrađen od 100% Mulberry svile i je idealan odabir za uživanje u udobnosti dok se spremamo za novi dan i ispijamo jutarnju kavu ili navečer za spavanje. Na ilks.eu dostupan je po cijeni od 278,00 eura.

Ilks brend | Autor: ilks.eu ilks.eu Ilks svileni ogrtač, (278,00 eur)

Ilks svilenu pidžamu i ogrtač potražite na ilks.eu kao i sve druge svilene proizvode ovog brenda, poput scrunchie gumica i traka za kosu, jastučnica i spavaćica!

H&M komplet za spavanje Možda vas zanima H&M Home ima idealan poklon za sve spavalice (koji usto briše i bore!) Rubrika Life&style Life&style
Photo: ilks.eu

Komentari 0