Moda
Unikat torbice

Predivni modeli brenda Unikat dobrodošlo su pojačanje našoj kolekciji torbica

  • S dolaskom proljeća, osim novih haljina ili cipela, našoj garderobi želimo dodati i lijepe modne dodatke
  • Posebno smo u potrazi za onima koji će se istaknuti u outfitu te ga lijepo nadopuniti
  • Jedinstveni modeli torbica brenda Unikat stoga nam se čine idealnim izborom za novu proljetnu torbu!

Uz proljetne haljine i lepršave suknje, sandale i mokasinke, ovog će nam proljeća za naše stylinge trebati i nova torbica, a predivne modele koji apsolutno ulaze u uži izbor pronašle smo u kolekciji brenda Unikat.

Unikat torbice | Autor: Instagram @unikat_bl Instagram @unikat_bl Unikat torbica Adeline

Jednostavne i čiste linije, kompaktnost i  minimalistički dizajn spojeni su u modelima jedinstvenih torbica brenda Unikat. Ručno rađene torbice od kože imaju prepoznatljivu jednu ručku koja se nalazi na sredini te dugački remen koji omogućuje nošenje na više načina, gornji dio na preklop te neupadljivi logo brenda otisnut na prednjom strani. 

Dolaze u mnoštvu uzoraka i širokoj paleti boja između kojih možemo izabrati nama najljepšu, kao i raznih finiša kože, od glatke do brušene i one s otisnutim animal printom.

Svi modeli se izrađuju od prave kože, a boja kože može se birati. "Svi naši proizvodi, bilo nakit ili kožni predmeti izrađuju se ručno i unikatno po željama i mjerama kupca", rekli su nam iz Unikat brenda.

Unikat torbice | Autor: Instagram @unikat_bl Instagram @unikat_bl Unikat torbica Adeline

Unikat torbice | Autor: Instagram @unikat_bl Instagram @unikat_bl Unikat torbica Adeline

Marc Jacobs Stam torba Možda vas zanima Slavna torba Stam s potpisom Marca Jacobsa vraća se nakon 10 godina u novom izdanju Rubrika Moda Moda

Unikat torbice | Autor: Instagram @unikat_bl Instagram @unikat_bl Unikat torbica Adeline

Brend iza kojeg stoji mlada umjetnica i dizajnerica Sara Ćurlić, nastao je 2019., a u svojoj ponudi uz torbice ima i predivan ručno rađeni nakit.

Unikat torbice | Autor: Instagram @unikat_bl Instagram @unikat_bl Unikat torbica Le Grande

Unikat torbice | Autor: Instagram @unikat_bl Instagram @unikat_bl Unikat torbica ICONIC maxi Unikat torbice | Autor: Instagram @unikat_bl Instagram @unikat_bl Unikat torbica Adeline

Modeli Adeline, Le Grande te ICONIC posebni su svaki na svoj način te ih sve krasi zajednički detalj isprepletene trake na prednjem dijelu.

Cijena modela  Adeline je 150 eura, u dimenzijama 25x13 cm. Le Grande dolazi u dimenzijama 21x15 cm i dostupna je po cijeni od 128 eura. ICONIC ima dvije veličine, maxi, u dimenzijama 28x20 cm i mini, 15x13 cm. Cijena maxi modela je 179 eura, dok je mini 102 eura. 

Veći, shopper model Unikat torbe dolazi u obliku Camelia modela također dostupne u dvije veličine. Cijena većeg modela, veličine 30x37 cm je 153 eura, dok je mini dostupna po cijeni od 128 eura.

Više modela i informacija o torbicama može se pronaći na službenom Instagram profilu brenda, @unikat_bl.

dizajnerske torbe 2023. Možda vas zanima Nešto staro, nešto novo! 10 dizajnerskih torbica koje će vladati 2023. godine Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @unikat_bl

Komentari 0