Moda

Poznate Hrvatice kao top modeli

Jelena Rozga, Ana Radišić, Ivana Delač Đolo, Tihana Harapin Zalepugin, Lejla Filipović, Mara Bratoš, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Iva Šulentić i Anita Dujić, zvijezde su modne priče kojom Ivan Alduk obilježava 10 godina karijere!

Poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk, na snimanju velike obljetničke modne kampanje kojom slavi deset godina rada okupio je profesionalnu ekipu šminkera, frizera i iskusnu fotografkinju Jelenu Balić s kojom je snimio i svoju prvu modnu kampanju te na mjesto modela stavio deset poznatih Hrvatica.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Pamela Ramljak

Raskošne večernje haljine u stilu visoke mode s teatralnim volumenom i ručnim vezom koje će nositi zvijezde su vidjele tek na setu, no očito su s razlogom imale povjerenja u Alduka jer sve su zablistale. Što su neke od poznatih dama izjavile o dizajneru, njegovom radu i ovoj kampanji općenito?  | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Jelena Rozga

"S Ivanom surađujemo od prvih revija i uvijek sam voljela njegovu iskrenost i profesionalnost. Kad moje manekenke idu kod njega na snimanje znam da će biti pažene i da će napraviti dobar posao stoga sam rado pristala na ovo snimanje i bila ugodno iznenađena što mi je haljina odgovarala u centimetar", izjavila je modna agentica Tihana Harapin Zalepugin koja nas je oduševila aristokratskim stavom i svevremenskom ljepotom.   | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Tihana Harapin Zalepugin

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Mara Bratoš

Aldukova dugogodišnja ambasadorica, simpatična Ana Radišić je zasjala u izvrsnoj bijeloj vjenčanici sirena kroja koja će sigurno postati hit izbor za nadolazeća vjenčanja.

Možda vas zanima Sa SVOJIM bokovima sam se ugurala u dizajnersku haljinu Rubrika Moda Moda

"Prvi put sam vidjela i probala haljinu tek na snimanju. Vjerujem mu u potpunosti jer surađujemo već četri godine, ali moram priznati da me malo iznenadio odabirom vjenčanice" kratko je rekla Ana. Još jedna velika ljubiteljica estetike ovog dizajnera, Ivana Delač Đolo je izjavila kako se uvijek izvrsno osjeća u njegovim kreacijama jer laskaju ženskoj figuri i imaju predivan, moderan dizajn. Naravno da je i ona prvi put svoju haljinu vidjela i probala tek na snimanju!  | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Ana Radišić  | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Ivana Delač Đolo

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Lejla Filipović

Raskošna obljetnička kampanja poznatog dizajnera, na izvrstan način prikazuje žensku snagu i ljepotu i to kroz lica deset potpuno različitih žena koje su se izvrsno snašle u ulozi modela.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Kristina Krepela

Fotografski je sve zabilježila, kao što je spomenuto, Jelena Balić, za make up su se pobrinuli Mihaela Dodić, Saša Joković i Dajana Pajkić, dok su frizure ovim damama stilizirali Zvonimir Franić i Mijo Majhen.

Možda vas zanima Aldukova magična večera u Vidikovcu Rubrika Stars Stars

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Anita Dujić  | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Iva Šulentić

Photo: Jelena Balić

Komentari 0