Stars
Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu 1/16 Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu Alduk: Čarobna ljetna večera u Vidikovcu

Aldukova magična večera u Vidikovcu

Pedeset suradnika, ambasadora i prijatelja uživalo na ljetnoj večeri poznatog dizajnera Ivana Alduka

Pred sam odlazak na godišnje odmore i nakon projektima popunjenog prvog djela ove lijepe godine, bilo je izvrsno sve suradnike, prijatelje i ambasadore vidjeti na jednom mjestu. Izvrsna atmosfera, ukusna hrana i ova posebna lokacija uz divne komplimente uzvanika su sasvim dobar poticaj da ovakvih druženja bude i više – izjavio je dizajner Ivan Alduk čija se sinoćnja večera u toploj atmosferi hotela Palace s nestrpljenjem čekala. 

 | Autor: Sarah & Ino Sarah & Ino

Polako, ali sigurno ova druženja postaju posebno društevno događanje na koje se s velikim veseljem rado odazovu svi njegovi suradnici, ambasadori i prijatelji brenda. 

Prekrasni Vidikovac u srcu parka Maksimir bio je idealna kulisa sinoćnje ljetne, modne večere koja će svim uzvanicima zasigurno ostatati u lijepom sijećanju. Replike prvih modela automobila koji su motorizirali svijet su dovezli goste u Vidikovac čime je počelo intimno i ugodno druženje koje je završilo tek kasno u noći.

 | Autor: Sarah & Ino Sarah & Ino

Čaroban ambijent u ljetnu večer je poslužio kao savršena kulisa za posebnu Alduk večer gdje se istinski uživalo u biranim pićima i jelima poput salate od baby špinata, kozjeg sira, smokve i krokanta od badema, rižota od šparoga s dehidriranom pancetom i sušenim rajčicama, dimljenim svinjskim fileom na kremi od sira s marokanskim raguom od crne leće, te obožavanom dekonstrukcijom cheesecakea.

 | Autor: John Pavlish, Vedrana Čarapović, Ivan Alduk, Ana Pavić; foto: Sarah & Ino John Pavlish, Vedrana Čarapović, Ivan Alduk, Ana Pavić; foto: Sarah & Ino

Ivan Alduk, uz svoje ready-to-wear i bridal kolekcije, ovakvim posebnim projektima ispisuje upečatljive stranice svoje karijere i brenda nikad ne zaboravljajući temelj svog rada – ALDUK ženu, koja je iz sezone u sezonu uvijek drugačija, ali opet tako prepoznatljiva, a brojne okupljene sinoć zablistale su upravo u njegovim predivnim kreacijama. 

Eventi na kojim se prezentiraju novi projekti ili obilježavaju neke obljetnice su postali pomalo suhoparni, nekreativni i predvidljivi - rekao nam je dizajner.

 | Autor: Sarah & Ino Sarah & Ino

- Poriv da se maknemo od takvog principa funkcioniranja, a da se kvalitetno družimo i zahvalimo našim suradnicima nas je gurnuo u jedan sasvim novi koncept, a to su modne večeri. Druženja uz dobru hranu i piće u ugodnoj atmosferi i na posebno biranim lokacijama je izvrstan smjer u kojemu se Alduk brend razvija. Volimo paziti i razmaziti naše klijentice, a onda i nase suradnike, ambasadorice i medije s kojima rado surađujemo - kaže, pa dodaje da je ideja ljetne večeri u Vidikovcu bila naprosto neodoljiva i da su to morali napraviti.  

 | Autor: Sarah & Ino Sarah & Ino

- Morali smo svima zahvaliti na podršci koju nam daju zadnjih deset godina. Ugodna atmosfera, predivna lokacija i pogled, lagani povjetarac i izvrsna zabava: recept je to za druženje kojeg svi rado žele biti dio, što me jako veseli - zaključuje Ivan. 

Photo: Lea MIjatović, Ivan Alduk, Lara Antić; foto Sarah Dombre & Ino Zeljak

Komentari 0