Moda

Posjeti Bazar by ReStyloh & miss7 u sklopu Chill&Grill festivala i ugrabi jedinstvenu odjeću po super cijenama

  • Osim ukusne klope i dobre glazbe, ovaj vikend te na Chill&Grill festivalu očekuje i prava modna poslastica!
  • Za sve zaljubljenike u modu na sad već dobro poznatoj lokaciji na Jarunu, u petak i subotu, od 17 do 20 sati pripremili smo modni buvljak Bazar by ReStyloh & miss7 na kojem ćeš po super cijenama moći kupiti odjeću mnogobrojnih izlagača, među kojima i nekih poznatih dama s javne scene
  • Nemoj reći da te nismo obavijestili o ovoj genijalnoj prilici!

Razmišljaš o šopingu, ali ti se ne da gurati po šoping centrima s maskom na licu? Planiraš na more i treba ti nekoliko dobrih ljetnih komada? Krajnje je vrijeme da osvježiš svoj ormar? Ili jednostavno obožavaš second hand i jedva čekaš priliku da upecaš nekoliko jedinstvenih modnih komada koji se ne mogu vidjeti na svakoj drugoj ženi u gradu?

Predlažemo ti da 2. i 3. srpnja posjetiš Jarun, gdje u sklopu Chill&Grill festivala organiziramo Bazar by ReStyloh & miss7 -  modni buvljak na kojem će biti izloženo najbolje od pre-loved selekcije iz sezone proljeće/ljeto, a ti ćeš dobiti priliku kupiti sve izložene komade po povoljnim cijenama.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Naš modni kutak u sklopu Chill&Grill festivala bit će otvoren u petak i subotu, od 17 do 20 sati na Jarunu, na livadi pokraj pizzerije Dalmatino, a ono što možeš očekivati je najbolje od rabljene odjeće, obuće i modnih dodataka! Razgledaj modne selekcije koje su pripremili naši dragi restyleri i odaberi svoju novu omiljenu oblekicu. Inače, ReStyloh je digitalna platforma za prodaju rabljene odjeće i obuće koja donosi revoluciju second handa, a više informacija o samom eventu možeš pratiti na njihovom Instagram profilu.

Pripremili smo i miss7 korner gdje posjetitelje očekuju brojni pokloni, kao što su preslatke ljetne miss7 narukvice, novi broj miss7 časopisa i miss7 rokovnici! 

Ukoliko te šoping umori, štandovi poznatih restorana koji nude vrhunske grill specijalitete rado će se pobrinuti da s buvljaka otiđeš sita i zadovoljna. Ponudu restorana, hrane te raspored nadolazećih besplatnih koncerata i DJ nastupa na Chill&Grill festivalu pogledaj ovdje.

 | Autor:

Pridruži nam se na Bazaru by ReStyloh & miss7, uživaj u dobroj glazbi, klopi i piću, podruži se i ne propusti priliku za male novce osvježiti svoj ormar!

Photo: None

Komentari 0