Moda

Poput holivudske dive - Jelena Veljača zablistala u haljini popularne dizajnerice

Da je žena koja nikad ne miruje Jelena Veljača itekako dokazuje i na svojim društvenim mrežama. Tako je jučer objavila sliku iz Beograda gdje trenutno radi, ali i uživa u društvu kolega. I naravno, izgleda besprijekorno. Naime, na sinoć održanoj ceremoniji dodjele prvih regionalnih glazbenih nagrada, Music Awards Ceremony, Jelena Veljača je zablistala, kako sama kaže, uz pomoć svojih prijatelja. Iako je na samu dodjelu malo kasnila, zbog malene Lene kojoj se mamina haljina toliko svidjela da ju nije željela pustiti kući, Jelena Veljača je na Instagram fotografijama izgledala kao da se odlično zabavlja.

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Na dodjelu nagrada Veljača je krenula u društvu jako naočitog kolege producenta, Ljubomira Dorontića. On je izgledao šarmantno u total black outfitu s potpisom kuće Boss, dok je Jelena spojila najbolje od sjaja starog Hollywooda i trendi lepršavih haljina. Naime, zablistala je u zlatnoj koktel haljini s potpisom dizajnerice Suzane Perić. Srpska dizajnerica Perić doista zna što žene vole - lijepe, ženstvene haljine koje fantastično ističu noge. Cijena ove haljine je za sada nepoznata jer se radi o modelu s piste, no haljine ove dizajnerice se cjenovno kreću od 2200 kuna...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Jelena Veljača i Dražen Čuček dokazali da je ljubav moguća i nakon braka Rubrika Stars Stars

Jelena Veljača je seksi zlatnu haljinu kombinirala sa ziheraškim ostatkom - crnim gležnjačama, te masom boho nakita, od kojih se istaknula narukvica s potpisom Ines Ateliera, točnije dizajnerice Ines Janković. Prosječna cijena Ines Atelier narukvica je 1500 kuna. Cijeli look Veljača je zaokružila jačim make upom i valovima u kosi. Predivna!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

A post shared by Ljubomir Dorontić (@cokabroz) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0