Moda
ulična moda

Poput blizanki, dvije prolaznice uskladile su svoje outfite, a ništa nije moglo proći bez logotipa

  • Modno usklađene prolaznice zamijetili smo zbog upečatljivih odijela koja su im odlično pristajala, ali i dizajnerskih komada
  • Efektnu sunčanu žutu nijansu odijela kombinirale su s neutralnim bojama 
  • Zajednički im je bio i izbor Valentino remena, a bilo je tu još poznatih i prepoznatljivih brendova: YSL, Gucci...

Nijanse žute nikako ne moraju biti rezervirane samo za toplije dane, a odličnu zimsku verziju modnih kombinacija sa žutom bojom pokazale su nam dvije prolaznice, svaka u odijelu intenzivne nijanse te boje. 

Slični modeli odijela s dužim sakoima i hlačama na crtu širokih nogavica, razlikovali su se po teksturi materijala, a prolaznice su ih i stilizirale i svaka na svoj način.

ulična moda | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić Foto: Pixsell/Marko Lukunić

Dok je jedna svoje odijelo od teksturirane tkanine kombinirala s crnim komadima, uključujući kaput u modelu pelerine, lakirane crne čizmice te YSL torbu i broš, druga je svoje žuto odijelo uklopila u manje kontrastni styling, s modelom kaputa kratkih rukava u bež boji i s mekim ovratnikom te Gucci vunenim mokasinkama s monogramom.

Možda vas zanima Kožne hlače, perje i lude platforme: prolaznica nas je podsjetila da godine nemaju veze s dobrim stilom Rubrika Moda Moda

Modni dodatak koji im je bio zajednički upečatljivi je i široki Valentino remen s velikim logom brenda u zlatnoj boji, a boje modela odabrale su u skladu s ostatkom svojim kombinacija, jedna u crnoj, a druga u smeđoj boji.

Remeni s potpisom ove modne kuće mogu se nazvati poželjnim modnim dodatkom među Hrvaticama, budući da je nedavno sličan model, u manjoj verziji te u ružičastoj boji, nosila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Možda vas zanima Ulična moda: Dvije prijateljice, dva kontrasta i pitanje je li bež bolje kombinirati s crnom ili bijelom bojom? Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0