Moda

Polagano prikupljamo ideje kakve ćemo cipele nositi najesen: ovo je 5 najpopularnijih modela

  • Iako mi još uvijek preživljavamo ljetne vrućine, na ulicama Londona već se mogu susresti vodeći jesenski trendovi i najpopularniji komadi
  • Budući da su jesenske kolekcije već polagano krenule pristizati u naše omiljene trgovine, proučili smo što se ovih dana najviše nosi, a čini se da su se određeni stilovi već uspjeli istaknuti kao favoriti
  • Od brodarica za koje smo bili uvjereni da će zauvijek ostati u 90-ima do tenisica koje će se ove jeseni nositi uz sve, ovom će jeseni dominirati pet šarmantnih modela

Ulice Londona oduvijek su bile poznate kao modna pista na kojoj se može vidjeti sve aktualne modne trendove, ali i one koji još uvijek u ostalim dijelovima svijeta nisu ni stigli zaživjeti, pa se tako i ovih dana, iako mi još uvijek preživljavamo ljetne vrućine, na njima već mogu susresti vodeći jesenski trendovi i najpopularniji komadi.

Iako nam nadolazeći mjeseci krojački rečeno donose mnoštvo zanimljivih komada, jesenska ponuda cipela posebno je vrijedna pažnje. Obuća koju nosimo često utemeljuje naš izgled i definira njegov identitet - chunky bikerske čizme svaku će kombinaciju učiniti seksepilnijom, dok će male potpetice i nježne balerinke odisati elegancijom, pa ne iznenađuje što odabiru cipela nerijetko posvećujemo više pažnje no nekim drugim komadima.

Možda vas zanima Ovo bi mogle biti najluđe uggsice koje su ikada dizajnirane: izgledaju kao da su izašle iz Bratz ormara Rubrika Moda Moda

Budući da su jesenske kolekcije već polagano krenule pristizati u naše omiljene trgovine, proučili smo što se ovih dana nosi na ulicama britanske prijestolnice, a čini se da su se određeni stilovi već uspjeli istaknuti kao favoriti. Od brodarica za koje smo bili uvjereni da će zauvijek ostati u 90-ima do tenisica koje će se ove jeseni nositi uz sve, ovom će jeseni dominirati pet šarmantnih modela.

Brodarice

Iako na prvi pogled izgledaju kao cipele kakve su naši očevi nosili tijekom 90-ih, brodarice su zapravo jedan od najljepših trendovskih  modela sezone, a unatoč imenu, ovi 'old money' modeli nipošto nisu rezervirani samo za vlasnike jahti.

 | Autor: Instagram @lucywilliams02 Instagram @lucywilliams02 Foto: Instagram @lucywilliams02

Čizme s punom petom

Oni koji pozorno prate sve modne lekcije, sjetit će se da su se početkom ljeta u modu vratile sandale s platformom odnosno punom petom, a zbog čega nas nimalo ne iznenađuje što najpopularnije jesenske čizme imaju sličnu siluetu. Voljeli ih ili mrzili, ne mogu im se poreći praktičnost i udobnost koju imaju naspram tankih potpetica.

 | Autor: Instagram @nlmarilyn Instagram @nlmarilyn Foto: Instagram @nlmarilyn

Tenisice u smeđim nijansama

Promjena godišnjih doba sa sobom donosi i tranzicije u koloritu pa tako nakon svijetlih, citrusnih i azurnih nijansi u jesenskim  mjesecima radije nosimo zemljane i neutralne. Dok su ljetom dominirale Sambe u vibrantnim nijansama, očekuje se da će tenisice u toplim smeđim nijansama krasti našu pažnju tijekom sljedećih nekoliko mjeseci.

 | Autor: Instagram @poppyalmond Instagram @poppyalmond Foto: Instagram @poppyalmond

Čizmice četvrtastog vrha

Zaobljene i špicaste čizmice pospremamo u ormare do neke nove sezone jer je ove godine, na sveopće oduševljenje žena s nešto širim stopalima, sve u znaku modela s četvrtastim vrhom, a osobito čizama, kakvi su se nosili tijekom 60-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

 | Autor: Instagram @lizzyhadfield Instagram @lizzyhadfield

Minimalističke balerinke

Iako će svi mogući modeli ravnih cipela biti itekako dobrodošli u jesenskim kombinacijama, posebno su popularni profinjeni, minimalistički i ženstveni modeli koji su odličan kontrast hlačama širokih nogavica, voluminoznim maxi suknjama i traperu s neobrađenim rubovima.

 | Autor: Instagram @itssophiemilner Instagram @itssophiemilner Foto: Instagram @itssophiemilner

Možda vas zanima U H&M-u smo pronašli savršenu haljinicu za prve jesenske dane: izgleda kao skupocjeni dizajnerski komad po top cijeni Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @itssophiemilner

Komentari 0