Moda

Pogledaj me u leđa

Dizajneri su shvatili naše potrebe, ruksak je pravo ljetno osvježenje, a naš brend Elderice ima sjajno elegantno rješenje

Ne, ne pričam o otvorenim haljinama nego o tom super ruksaku koji je nosio Sport Billy, a sada ga mi krcamo svime i svačime i super je suputnik. Lakše je pinklec na rame pa put pod noge. Po mogućnosti po nekom suncu, na putu prema tirkiznoj plaži. Ipak, taj poveći torbak ima jednu ljetnu priču, više nego ona “ne-zaprljaj-se” torba za posao koju vucaramo hladnijih mjeseci. Može biti zabavan, šareni, kožnati, veliki, mali...

 | Autor: arhiva arhiva

I u njega stane stvarno brdo stvari - a tu su i modeli za ovisnike o mobitelu što znači da imaju one poveće džepove. Sjećate li se onih nekadašnjih džepova za one mini mobitele? Sada izgledaju komično, kad se ne odvajamo od smartphonea veličine tableta. Nego i naši autori imaju ideje - jedne od njih su i Elderice koje poznajete po dizajnu simpa stvarčica za interijere, imaju dobar prijedlog za ovo ljeto. Dizajn je velik i prostran, radi se o minimalističkim modelima s preklopom i džepom. 
- Kod naših ruksaka uvijek su prisutni jednostavnost, stroge forme i minimalizam. Ideja kolekcije je da ruksak bude savršen suputnik u svim gradskim aktivnostima, prilagođen estetski i funkcionalno proljeću i ljetu. Preklopi su rađeni tehnikom sitotiska, a grafike su inspirirane elementima iz prirode i geometrijom. Koristimo ekokožu i pamuk - kažu mi autorice Elderica Iva Mišković i Željka Haric.

 | Autor: arhiva arhiva

Nisu one jedine, naša je scena odnedavno postala dosta bogata tim praktičnim dizajnerskim rješenjima, autori su skužili naše potrebe. Svi smo postali nekako ležerniji, a ruksak nam je, čini mi se, došao kao pravo ljetno osvježenje.

Photo: arhiva

Komentari 0