Moda

Pogledaj kako je Valentina zabljesnula u shiny kombinacijama koje joj je odabrao Marko Grubnić

  • Četiri čitateljice i jedan čitatelj, sudionici naše modne kampanje 'Shape of you', jedva su dočekali za se zapute u modnu avanturu u kojoj ih odijeva Marko Grubnić
  • U trećoj epizodi poznati stilist je Valentini Ribarić predstavio dvije shiny kombinacije u kojima ju je zamislio
  • Osim što se odlično provela, Valentina je nagrađena i poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia

Svi naši čitatelji, modni entuzijasti, sigurno već znaju da su izabrani kandidati za modnu kampanju 'Shape of you', koju miss7 provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom. Sretnici željni modne pustolovine dobili su, ni više ni manje, priliku da ih odjene stilist Marko Grubnić, a nagrađeni su i poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia. Četiri čitateljice i jedan čitatelj s nama su već podijeli uzbuđenje što će svoje outfite dogovarati s Markom i to u četiri modne kategorije: sportski stil, otkačeni stil, shiny stil i casual stil. 

U prvoj epizodi smo imali prilike vidjeti kakve je kombinacije Marko izabrao za Marinu i Karla u kategoriji sportskog stila, a zatim je u drugoj epizodi unio boje u crni modni svijet kandidatkinji Valentini u kategoriji otkačeni stil. Sada je na red došla i njezina imenjakinja, Valentina Ribarić - i to u kategoriji shiny stil.  

Možda vas zanima Marko Grubnić: Majka me je češljala kad sam bio mali Rubrika Moda Moda

Na ovu modnu avanturu Valentina (20) se odlučila kako bi upoznala Marka Grubnića, ali i kako bi joj pomogao kad je u pitanju kombiniranje komada koje već ima u svom ormaru. Studentica sportskog menadžmenta iz Zagreba na snimanje je došla u jednostavnoj mladenačkoj kombinaciji bijele majice kratkih rukava, bijelih tenisica i crnih traperica, a samo nekoliko trenutaka kasnije doslovno je zabljesnula u shiny kombinacijama. 

Prva kombinacija koju je Marko izabrao bila je jednostavna, ali veoma efektna. Riječ je o srebrnoj svjetlucavoj mini haljini dugih rukava, uz koju je kombinirao crvenu pismo torbicu te sandale u istoj koji kao torbica. Ova kombinacija je Markov najdraži look ikad, a s njime se složila i Valentina koja priznaje da ovakve kombinacije inače ne nosi te je ovo prvi put da se usudila ovako nešto odjenuti. No, unatoč tome kombinacija joj se jako svidjela.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Kao i u prethodnim stajlinzima, Marko je i ovog puta ostavio jedan komad za drugu kombinaciju, a riječ je naravno o haljini. Uz nju je kombinirao klasične bež salonke od brušene kože, torbicu iste nijanse s dodatkom zlatnih detalja, a preko haljine Valentina je nosila sivi oversized pulover sa šarenim, svjetlucavim detaljima. Iako joj se i ta kombinacija svidjela, favorit je i Valentini i Marku ipak bila prva kombinacija. 

Cijeli video kategorije 'shiny stil' kampanje 'Shape of you' možeš pogledati ispod:

Vjerujemo da ništa manje zadovoljni neće biti i preostali dobitnici koje očekuje foto i video shooting te mentoriranje našeg poznatog stilista. Ne zaboravi pratiti ovu modnu avanturu na portalu Miss7 te našim Facebook i Instagram stranicama. Sigurni smo da svojim profesionalnim i entuzijastičnim pristupom Marko može inspirirati i tebe!

Ovaj sadržaj dio je kampanje Shape of you. Kampanja se provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom s više od 100 modnih i lifestyle brandova uz 30 do 70% popusta tijekom cijele godine.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0