Moda

Pogledaj kako je Marko Grubnić pomogao Mariji da svoj casual stil dovede do savršenstva

  • Četiri čitateljice i jedan čitatelj, sudionici naše modne kampanje 'Shape of you', jedva su dočekali za se zapute u modnu avanturu u kojoj ih odijeva Marko Grubnić
  • U četvrtoj i posljednjoj epizodi poznati stilist je pomogao Mariji Hison unaprijediti njezin casual stil te joj je pokazao dvije kombinacije koje je osmislio za nju
  • Osim dobrog provoda, Marija je nagrađena i poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia

Četvrtom epizodom serijala približili smo se kraju naše uspješne modne kampanje 'Shape of you', koju miss7 provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom. Sretnici željni modne pustolovine dobili su, ni više ni manje, priliku da ih odjene stilist Marko Grubnić, a nagrađeni su i poklon karticom od 500 kuna u Designer Outletu Croatia. Četiri čitateljice i jedan čitatelj sjajno su se proveli na svojoj modnoj avanturi uz Marka Grubnića - i to u četiri modne kategorije: sportski stil, otkačeni stil, shiny stil i casual stil.

U prethodnim epizodama imali smo prilike vidjeti koje kombinacije koje je naš stilist odabrao za Marinu i Karla u kategoriji sportski stil, za Valentinu i otkačeni stil te za drugu Valentinu i shiny stil, a sada je na red došla i Marija koja se prijavila u kategoriji casual stil. 

Možda vas zanima Marko Grubnić: Majka me je češljala kad sam bio mali Rubrika Moda Moda

Marija Hison (25) dolazi iz Zagreba, a po struci je grafička urednica i dizajnerica, a na natječaj se prijavila iz zabave. Svoj stil opisuje kao casual te u njezinom ormaru prevladavaju majice i traperice. Ovaj stil je i najčešći kad su brojne žene i muškarci u pitanju pa je iz tog razloga Marko pripremio dva stajlinga kojima je Mariji pokazao kako da se ipak istakne. Prva kombinacija bila je spoj bijele midi haljine, sivog pulovera s detaljima, visokih tenisica te bež-plave torbe. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Marija prvu kombinaciju sama nikad ne bih odjenula, no nije mogla sakriti oduševljenje. Iz prvog stajlinga, Marko je ostavio torbu koju je ovog puta kombinirao s traper haljinom preko koje je Marija odjenula kariranu dugu košulju, također tenisice, a cijeli outfit je zaokružen šeširom. Mariji se svidjela i ova kombinacija, no prva je ipak bila njezin izbor.

Cijeli video kategorije 'casual stil' kampanje 'Shape of you' možeš pogledati ispod:

I preostali dobitnici koji su prošli foto i video shooting te mentoriranje našeg poznatog stilista, imaju samo pozitivne dojmove i iskustva sa snimanja. Ne zaboravi pratiti ovu modnu avanturu na portalu Miss7 te našim Facebook i Instagram stranicama. Sigurni smo da svojim profesionalnim i entuzijastičnim pristupom Marko može inspirirati i tebe!
 

Ovaj sadržaj dio je kampanje Shape of you. Kampanja se provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom s više od 100 modnih i lifestyle brandova uz 30 do 70% popusta tijekom cijele godine.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0