Moda

Pogledaj kako domaće trendseterice nose animal print

Njihove trendi kombinacije mogu ti poslužiti kao modni kompas na putu do savršenog outfita s najpoželjnijim uzorkom sezone

Ove jeseni svjedoci smo velikog povratka animal printa, uzorka koji nerijetko slovi kao jedan od najomraženijih. O njemu smo već pisali, a vjerujemo da si ga i počela viđati u bogatoj aktualnoj ponudi popularnih high street brendova. Da je riječ o velikom trendu, prvo su nam dale naslutiti poznate svjetske trendseterice koje su ga isfurale u najrazličitijim izdanjima, a nije dugo trebalo da pronađe put i do domaćih ljubiteljica mode

Tako smo ovaj sve poželjniji print počeli viđati na gradskim ulicama i po društvenim mrežama, a nisu mu odoljele ni brojne poznate dame koje su ga uklopile u svoje outfite i uskladile uz svoj modni izričaj. Pjevačica Maja Šuput, novinarka i voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković i blogerica Ana Bacinger ovaj su print nosile na haljinama i savršeno ga uklopile u svoje dnevne varijante. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Blogerica Žana Jurišić i djevojka hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete-Cara Adriana Đurđević posegnule su za hlačama, tj. tajicama sa životinjskim printom, koje su uskladile uz upečatljive modne dodatke. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Ovaj se uzorak nosi čak i na hlačama, a to jako dobro zna Adriana Đurđević Rubrika Moda Moda

Paula Sikirić, voditeljica i influencerica, u svoj je outfit dodala čak dva komada s animal printom - suknju i maramu. S druge strane, modna blogerica Donna Lugonja Petković odlučila se na decentnu maramu s ovim uzorkom koja je jednostavni styling podigla na višu razinu. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

A ti, jesi li već uvrstila ovaj trendi uzorak u svoje stilske formule? 

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0