Moda

Plavuša iz Zadra složila je sjajnu kombinaciju sa čizmama sezone!

  • Vojničke čizme na vezanje, ali što više, do koljena i debelih "traktorskih" đonova it su komad
  • Ako nemaš ideju kako ih nositi, pogledaj kombinacije ovih ovih prolaznica
  • Dokazuju kako ove robusne čizme idu i na hlače i na kombinezon i na haljinu i na suknju

Model čizama koji je svakako iskočio ove sezone jesu visoke čizme na vezanje što debljih đonova, mješanac klasičnih vojnih čizama koje su sada postale više, dosežu skoro do koljena, s drugim hipertrendom, čizmama što debljih, "traktorskih" đonova. Kako u kojem high-street dućanu nazivaju ih track boots (u Zari), chunky boots (u H&M-u), platform boots (u Stradivariusu)...

Možda vas zanima 5 situacija u kojima nam je najčešće neugodno, a zapravo ne postoji razlog za to Rubrika Life&style Life&style

Kako bilo, mi smo ih prigrlili, nosi ih doista mnogo žena i to u kombinaciji s vrlo različitom odjećom. Izdvojili smo nekoliko prolaznica koje su ove visoke i robusne čizme na vezanje spojile sa potpuno različitom odjećom. Koja ti se kombinacija najviše sviđa?

1. Uz kombinezon i blejzer

Vojničke čizme ova je Zadranka spojila s crnim traper kombinezonom (koji joj sjajno stoji), a onda bacila kontrapunkt ovom looku s elegantnom torbicom i blejzerom sitnog kariranog uzorka. Jako dobro!

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić Pixsell/Marko Dimić

Možda vas zanima Ulična moda: Kad Helena Šopar odjene ono što su ona i Ljupka Gojić sašile... Rubrika Moda Moda

2. Uz kožne hlače i kožne čizme

Klasičan total leather look. Ova se prolaznica odlučila odjenuti u crnu kožu od glave do pete mogli bismo reći da nije svijetlo smeđe pletene majice. Koja se dobro uklopila, moramo priznati. Kožna jakna ima zanimljiv detalj, šiljke, a super su i naočale.

 | Autor: Pixsell/Milan Sabić Pixsell/Milan Sabić

3. Uz pletenu suknju i veliki šal

Vrlo lijepo i ženstveno. Robusne čizme ova brineta je spojila s odjećom mjekih linija, sivom suknjom od pletiva, crnom majicom i odromnim šalom kojim se omotala. Vrlo je slatka i vrećašsta torbica sa zakovicama.

 | Autor: Pixsell/Milan Sabić Pixsell/Milan Sabić

Možda vas zanima 4 prolaznice izvrsno su se uklopile u novi trend: kako nose "new comfort" Rubrika Moda Moda

4. Uz kariranu haljinicu i kaput u boji

Vrlo živopisna kombinacija. Osim kaputa nježnog tona narančaste, boje kojih doista ima ovoj kombinaciji daje i kratka crvena karirana haljinica s istaknutom kragnom (velike kragne se nose ove zime) ispod koje je lešršava crna suknja. Maštovito i kreativno! 

 | Autor: Pixsell/Sandra Šimunović Pixsell/Sandra Šimunović

 

Photo: Pixsell/Marko Dimić

Komentari 0