Moda
Foto: Reserved

Plavo-bijela ili bijelo-crna? Koji model suknje na točkice iz Reserveda biraš?

  • Točka, točka, točkica, gotova je stylish kombinacija... Tako bi zvučala pjesmica za suknje iz Reserveda
  • Na web trgovini brenda pronašli smo mornarsko plavo-bijelu i bijelo-crnu suknju na točkice, a teško nam se odlučiti koji je model bolji pa to prepuštamo tebi
  • Točkice su vječne pa je i nama teško odoljeti sitnom uzorku koji je ženstven i elegantan te manje upadljiv od ostalih
  • Pročitaj više: Haljina, top ili suknja? Ili sve troje? 3 komada s točkicama iz Stradivariusa slatka su k'o šećer

Točkice su jedan od najpopularnijih uzoraka, ne samo u ljetnim danima. Zabavne su, elegantne i podsjećaju nas na djetinjstvo iako nemaju roka trajanja. Točkice su suptilan način za dodavanje dimenzije u modnu kombinaciju, kao i malo zabave u ormar jer se, ovim uzorkom, posebno kad su točkice sitnije, lako poigravati i kombinirati ih. Najjednostavniji je spoj s komadima u jednoj od boja na dezenu i spremna si za dan, a izgledat ćeš vrlo dotjerano. No točkice idu i s kontrastnim bojama, a u određenim kombinacijama podnose i druge uzorke u outfitu.

Mi smo pronašli dvije suknje na Reserved web trgovini s kojima je dovoljno da odjeneš običnu bijelu majicu kratkih rukava i spremna si za posao, šetnju u gradu pa čak i izlazak. Riječ je o mornarsko plavo-bijeloj i bijelo-crnoj suknji s točkicama. 

Foto: Reserved | Autor: Foto: Reserved

Reserved suknje s točkicama sežu gotovo do gležnja te ostavljaju cipele vidljivima što nam je važno, naročito ako nosimo zabavne modele obuće poput mrežastih balerinki ili kaubojskih čizama čija popularnost raste. Suknje lagano padaju niz noge te se lijepo kreću s pokretima tijela, a lako ih je kombinirati na dnevne i večernje outfite. Za dan su ti dovoljna obična bijela majica i udobna obuća, dok za noć možeš samo dodati veći nakit i zabavne salonke za ples do jutra. 

Foto: Reserved | Autor: Foto: Reserved

Foto: Reserved | Autor: Foto: Reserved

Reserved suknje napravljene su od viskoze, a imaju rastezljiv gornji dio pa te neće stezati u struku. Suknje dolaze u mornarsko plavoj boji s bijelim točkicama što je odličan prijelazni komad s kojim ćemo se tijekom jeseni prisjećati ljeta te u vječnoj klasici, bijeloj suknji s crnim točkicama s kojom nikada nema greške niti postoji ormar u koji se ne može uklopiti. Cijena suknje je 29,99 eura, a dostupne su na web trgovini Reserved.

Foto: Reserved | Autor: Foto: Reserved

Foto: Reserved | Autor: Foto: Reserved

Foto: Reserved srebrne sandale na sniženju Možda vas zanima Usudiš li ih se nositi? Na Reserved sniženju smo pronašli neobične cipele - i zaljubili se Rubrika Moda Moda

 

Photo: None

Komentari 0