Moda

Pjevačica pokazala kako iskombinirati dva uzorka koja neizgled ne idu zajedno

  • Spajanje dvaju uzoraka u jednom outfitu uvijek daje zanimljive kombinacije
  • Pepitu i krokodilski uzorak uspješno je kombinirala splitska pjevačica Dunja Ercegović
  • Lovely Quinces, kako joj je ime pod kojim nastupa, outfit je začinila crvenim čizmicama

Kombiniranje različitih uzoraka nije ništa novo, no opet ne usude se to raditi svi. Ona se usudila i ispalo je baš dobro... U fora odjevenoj djevojci prepoznali smo splitsku kantautoricu Lovely Quinces, pravog imena Dunja Ercegović, vlasnicu prije nekoliko godina velikog hita Wrong House, koja gradi i respektabilnu međunarodnu karijeru.

Možda vas zanima Ove jeseni nose se lakirane cipele i gležnjače reptil teksture - evo kako ih kombinirati Rubrika Moda Moda

Ona je iskombinirala uske hlače krupnog pepita uzorka (koji je prošle zime prijetio da će se pretvoriti u veliki trend, bilo ga je u Zarinim kolekcijama, ali to se nije dogodilo) sa smeđim kaputom s uzorkom krokodilske kože - koji ove sezone jest vrlo popularan uzorak. Nije ispalo loše, posebno jer je uzorak na kaputu mnogo diskretniji od onog na hlačama, a i oba su u smeđim tonovima. 
 | Autor: Pixsell/Matija Habljak Pixsell/Matija Habljak

Na hlače je odjenula jednostavnu bijelu majicu, a dobar i upadljiv komad su i lakirane crvene čizme, modela koji se ove jeseni jako nosi, s četvrtastim vrhom. Velike sunčane naočale dobro su je pripremila za šetnju sunčanim jutrom.

Možda vas zanima Adriana Đurđević prošetala u Fendi čizmama, ali nas je oduševio puno jeftiniji sako Rubrika Moda Moda

Jednostavno, a opet drukčije, kao i ova mlada Splićanka koja je pozornost medija privukla i prije četiri godine kad je stala pred povorku protiv pobačaja “Za život, obitelj i Hrvatsku” te je privedena u policijsku postaju. 

Photo: Pixsell/Matija Habljak

Komentari 0