Moda
Heidi Klum

Pidžama sprijeda, golo straga - Heidi Klum opet ima izvrstan styling koji puno otkriva

  • Jest da ovo odijelo puno otkriva, ali to nije razlog što o njemu pišemo
  • Puno nam je veći motiv što je stvarno, stvarno dobro
  • Lagano i lepršavo, u domeni pidžama-odijela, ali ne tipično... Heidi Klum uz njega je odabrala i nepogrešive modne dodatke

Stvarno, ali stvarno nam se sviđa ovo pidžama-odijelo Heidi Klum. Snimljena je u njemu po prvi put, dok je dolazila na svoje "radno mjesto", odnosno na snimanje TV showa 'Americas Got Talent' u Pasadeni u Kaliforniji. 

Lagano prugasto odijelo apsolutno je u pidžama odjeljku, ali ne onaj tip koji najčešće viđamo, svilenkasto i jednobojno. Ovdje su prugice, gornji dio asocira na košulju s krutom kragnom i manšetama, hlače su široke, široke i zavodljivo lepršaju. Tonovi sivi i plavi... Nama je prekrasno.

Heidi Klum | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

No, Heidi ne bi bila Heidi da ne pokaže malo kože. Ili puno. To joj je gotovo zaštitni znak. Tako je pogled straga otkrio detalj koji ovo odijelo čini još zanimljivijim, a njemačkom modelu i TV voditeljici dodaje na seksepilu: potpuno otkrivena leđa.

Heidi Klum u nesvakidašnjoj prozirnoj haljini: kao da je napravljena od svile i magle

Heidi Klum | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Što kažeš? Lijepoj i vitkoj Heidi lijepo stoji, samo da ne puhne vjetar, čini se da bi ovaj komad mogao lako spasti...

Heidi je uz odijelo obula vrlo štikle u špic, vrlo tankih potpetica i birkinicu u tonu plavoj boji kojai dobro ide uz odijelo. 

Heidi i Leni Klum Možda vas zanima Heidi i Leni Klum stale su pred kameru u crvenom donjem rublju. Svi su komplimenti mami i kćeri iskreni Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0