Moda
Heidi Klum

Heidi Klum u nesvakidašnjoj prozirnoj haljini: kao da je napravljena od svile i magle

  • Bivša manekenka Heidi Klum na premijeru filma Avatar došla je prigodno odjevena, haljina je izgledala kao da nije s ovoga svijeta
  • Da se može sašiti haljina od vode, ili magle, vjerojatno bi ovako izgledala... 
  • No ne možemo poreći da je prekrasna i da je Heidi u njoj izgledala jako, jako dobro

Na'vi s Pandore uglavnom nose ogrlice i perle, ali za premijeru filma 'Avatar: The Way of Water', odjevni kodeks zahtijevao je malo više glamura. Heidi Klum iskoristila je priliku i odjenula prozirnu skulpturalnu haljinu koja izgleda kao da je napravljena od svile i magle, a po stilu je negdje između 'Igara gladi' i 'Snježnog kraljevstva'. I to smislimo kao kompliment!

Možda vas zanima Heidi Klum u nesvakidašnjem, seksi, ali pomalo divljem izdanju privukla je mnoge poglede Rubrika Moda Moda

Šireći vibracije prava ledene kraljice, bivša manekenka i sadašnja voditeljica showa 'America's Got Talent' prošetala je crvenim (pa, zapravo plavim) tepihom na američkoj premijeri filma u Hollywoodu, noseći Lever Couture, ukrajinske dizajnerice Lessje Verlingieri. Njezina je haljina iz proljetno-ljetne  kolekcije brenda, koja je prikazana tijekom Rakuten Fashion Weeka u Tokiju. 

Heidi Klum | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Uz svjetlucavi materijal koji stvara svojevrsnu siluetu vodopada (The Way of Water, kužiš?), Klum je nosila kosu zalizanu unatrag i upotpunila izgled tamnom šminkom za oči, prozirnim plastičnim sandalama, nude manikurom i svjetlucavim naušnicama kojim bismo, poneseni cijelom snježnom pričom moli pripisati oblik pahuljica.

Klum je na premijeru došla sa suprugom, glazbenikom Tomom Kaulitzom, koji joj je pristajao u srebrnom metalik odijelu.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0