Moda

Pet proljetnih komada koji se vraćaju u velikom stilu

Ovi su trendovi apsolutni pobjednici proljetne sezone i obavezno ih morate uključiti u svoju kolekciju...

Od boje koju ćemo baš svi nositi pa sve do najpopularnijeg materijala sezone, predviđamo da će ovih pet trendova postati nevjerojatno popularni (jer već i jesu!) ove sezone. Ako vas zanima o kojim to super cool komadima pričamo, u nastavku donosimo sve detalje!

T-SHIRT S NATPISOM

Statement majica koja govori umjesto vas najlakši je način kako ostaviti dojam i učiniti svaki outfit modernim, trendi i cool. Također, ova je majica najbolji način kako spontano započeti razgovor i privući nečiju pažnju...

 | Autor: arhiva arhiva Zara majica, 80 kuna

 | Autor: arhiva arhiva Bella Freud, net-a-porter.com, 115 eura

SATEN

Saten je najpopularniji materijal proljetne sezone, a uz to je i daleko najsenzualniji i elegantniji. Satenska haljina je izbor s kojim ne možete pogriješiti, a ako tražite genijalan outfit za proljetno vjenčanje, smijemo li predložiti odijelo od satena?

 | Autor: arhiva arhiva Jason Wu haljina, net-a-porter.com, 1315 eura

 | Autor: arhiva arhiva H&M hlače, hm.com, 40 eura

ROZI MODNI DODACI

Cipele, torbe, naočale,...Mogućnosti su vam beskonačne, a rozi modni dodaci izgledaju ljepše i slađe nego ikad. Svaku jednostavnu ili monokromatsku kombinaciju lako ćete začiniti jedim upečatljivim modnim dodatkom. 

 | Autor: arhiva arhiva Zara ruksak, 350 kuna

 | Autor: arhiva arhiva Miu Miu balerinke, net-a-proter.com, 565 eura

VOJNIČKI PRINT

Popularno ga zovemo camo, a print koji smo preuzeli sa vojničkih uniforma nosi se na apsolutno svemu, od jakna i hlača pa sve do cipela i mini suknja. Ako niste tip koji voli svijeće ili tropske printeve, napokon ste došli na svoje. 

 | Autor: arhiva arhiva H&M parka, hm.com, 40 eura

 | Autor: arhiva arhiva Splendid tajice, net-a-porter.com, 115 eura

STATEMENT NAOČALE

Bilo da imate dioptriju ili ne - ove sezone nose se naočale! Ove retro statement naočale sigurno ste vidjeli već sto puta jer ih trendseterice i modne blogerice apsolutno obožavaju. Ovo je najlakši način kako u trenu podići svoj look na super trendi razinu. 

 | Autor: arhiva arhiva Zara naočale, 100 kuna

 

Photo: Instagram @songofstyle

Komentari 0