Moda

Pet genijalnih trikova s grudnjakom koji spašavaju svaku situaciju

Imaš sve one super crop topove i polu otvorene košulje, ali nisi imala pojma koliko je zapravo teško odabrati idealan grudnjak za ovakve komade? Ne brini, nećemo ti predložiti prozirne naramenice...

Znamo koliko težak može biti odabir odgovarajućeg tipa grudnjaka za sve one otvorene topove i ljetne haljine koje imaš u ormaru, a iako se na visokim temperaturama kao idealno rješenje čini upravo biti bez njega - za neke od nas to ipak nije opcija... Prema tome, naučile smo se prilagoditi situaciji i otkrile nekoliko genijalnih trikova koje će ti pomoći kod svake ljetne kombinacije. 

Tajna super push-upa

Ne, ne moraš uložiti u pet različitih push-up grudnjaka za sve prilike. Tajnu super push-upa "ukrali" smo od zvijezda, a zove se - silikonski umetak za grudnjak. Znamo, izgledaju smiješno, čak ih i zovu "pilećim medaljonima", ali čine čuda! Jednostavno se umeću unutar košarice grudnjaka, a tvoj će dekolte izgledati fantastično. Najbolje od svega? Možeš ih premjestiti i nositi u bilo kojem grudnjaku!

 | Autor: asos asos ASOS, asos.com, 47 eura

Kako osigurati grudnjak bez naramenica?

Nema ništa gore nego kad usred dana ili večeri primijetiš da ti je grudnjak bez naramenica, koji je idealan izbor za onaj off-the-shoulder top, praktički skliznuo do trbuha. Koji je naš najdraži trik za učvršćivanje grudnjaka na mjestu? Jednostavno! Omotaj ekstra naramenicu s nekog grudnjaka oko svog torza i tako ćeš dodati potporu traci svog grudnjaka. 

Od običnih napravi prekrižene naramenice

Nosiš jednu od onih majica s užim izrezom oko vrata zbog kojih naramenica grudnjaka proviruje kako god da ga namjestiš? Uz pomoć obične spajalice za papir (možeš probati i sa zihericom!) spoji naramenice na leđima i u trenu ćeš dobiti prekriženi model. Plus: ovaj će ti trik savršeno doći ako trebaš još malo push-up potpore...

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Genijalan trik za pranje

Imaš osjećaj da ti perilica uništava grudnjake, a misliš da im ručno pranje ipak nije dovoljno? Moguće je da ih pereš na krivi način. Obavezno ih stavi u jastučnicu ili vrećicu za pranje donjeg rublja kako bi ipak ostali zaštićeni od gužvanja te zapinjanja za ostale stvari u perilici.

Kako nositi top ili haljinu otvorenih leđa?

Samo zato što se ne želiš odreći grudnjaka, niti brinuti oko onih silikonskih samoljepljivih modela, to nikako ne znači da trebaš odustati od topova i haljina otvorenih leđa. Umjesto grudnjaka prozirnih traka (što nikako nije fora!), odaberi neki lijepi bralette model s prekriženim naramenicama ili nekim zanimljivim detaljima koji će privlačiti pažnju i izgledati kao modni dodatak. 

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: Promo

Komentari 0