Moda

Perje nam je zadnje što očekujemo u ljetnim kombinacijama, ali ova prolaznica baš zna kako ga nositi

  • Sunčan i topao vikend na zagrebačku je špicu izmamio brojne osobe među kojima se našlo i pokoje poznato lice
  • Tako, između ostalih, nismo mogli ne primijetiti poduzetnicu Ivančicu Pahor i njenu prijateljicu u zanimljivim modnim kombinacijama 
  • U obje je kombinacije prevladavao traper, ali Ivančica je svojoj odlučila dodati i, pomalo neočekivano, perje
  • Pročitaj također: Ulična moda: Top Shop haljina i sandale u stilu Valentina baš su dobra kombinacija

Nije rijetkost da na zagrebačkoj špici, osobito tijekom toplih i sunčanih dana, vidimo brojne poznate osobe. Iznimka nije bio niti protekli vikend kada smo na špici primijetili mnoštvo poznatih lica i to u zanimljivim outfitima. Ovaj su nam put, najveću pažnju ukrale poduzetnica Ivančica Pahor i njena prijateljica u stylish kombinacijama u kojima prevladava traper, ali dodaci ipak vode glavnu riječ. 

Ivančica je outfit izgradila oko odvažne, na mjestima poderane, traper suknje s obrubom od bijelog, mekanog perja i bisera te sa zanimljivim heklanim detaljem u sredini. Traper suknju je upotpunila bijelim crop topom iz Zare kojeg karakteriziraju izvezeni detalji te dugi, balon rukavi. Ovaj je top jedan od komada koje je zahvatilo Zarino veliko ljetno sniženje pa ga, još uvijek, možemo nabaviti i to po cijeni koja je snižena za više od 40 posto i sada iznosi 22,99 eura. 

 | Autor: Pixsell/Luka Antunac Pixsell/Luka Antunac Foto: Pixsell/Luka Antunac

Ivančica je kombinaciju zaokružila bijelim sandalama na vezanje te bijelom torbicom na kojoj, baš kao i na suknji ne nedostaje perja i bisera, a koja dolazi iz radionice njenog brenda. Od drugih modnih dodataka ne smijemo zaboraviti na fora, Loewe Hexagonal sunčane naočale sa zlatnim detaljima. 

Odjevne komade od trapera voli i Ivančicina prijateljica koja se odlučila na Mona traper haljinu iz prijašnjih kolekcija. Iako nam traper haljine možda, na prvu, ne djeluju kao ljetni komad, ova je pun pogodak s obzirom na to da je kratka, odnosno seže do polovice bedara te ima potpuno gola ramena. 

S obzirom na to da se na haljini nalazi zlatni Mona logo, ova se dama odlučila na zlatne modne dodatke, odnosno nekoliko debelih zlatnih narukvica, Versace naočale sa zlatnim lancem te natikače na petu sa Shiena koje, iako na njima prevladavaju plavi kristali, imaju zlatnu potpeticu. 

Photo: Pixsell/Luka Antunac

Komentari 0