Moda

Pantone je objavio boju 2022. godine, komada u ovoj ljubičasto-plavoj nijansi već ima u trgovinama

  • Prosinac je tradiconalno rezerviran za najavu najtrendi boje nadolazeće godine prema izboru Pantonea
  • Ovaj put izbor je pao na potpuno novu i zabavnu nijansu, a riječ je o plavoj s ljubičasto-crvenim podtonom
  • Pronašle smo i nekoliko modela u našim trgovinama

Svakog prosinca Pantone najavljuje novu trendi boju koja će zavladati nadolazećom godinom, a ovaj puta izbor je pao na jednu posebnu. Posebnu zato što je ovo prvi puta u cijeloj povijesti programa da odabrana nijansa dosad gotovo nije postajala, barem ne uz ovakva opis.

Dok je proteklih godina bila odabirana boja ili njezina nijansa koja je već svijetu poznata, sada se Pantone okrenuo novitetima i kao boju 2022. godine najavio ime Very Peri - "dinamičnu plavu boju malog zimzelena s oživljavajućim ljubičasto-crvenim podtonom."

Poetike u njezinom nazivu i odabiru ne nedostaje, a boju su opisali radoznalom i intrigantnom. "Istovremeno zrači bezbrižnom samouvjerenošću i smionom znatiželjom koja potiče kreativnost duha", ističe Pantone.

Možda vas zanima Sezonom dominiraju kaputi jarkih boja - evo kakve smo ljepotane pronašli u trgovinama Rubrika Moda Moda

"Pomaže nam prihvatiti izmijenjen pejzaž mogućnosti, otvara nas novim vizijama dok ponovo ispisujem retke svojih života", dodaju, pritom misleći da sve promjene koje su svijet zadesile u posljednje dvije godine.

Kvaliteta plave boje nadopunjena je tako nijansom koja označava novu perspektivu i novu budućnost, a cijela kombinacija zapravo simbolizira sigurnost i promiče kreativu i radost.

Možda vas zanima Ovo je omiljena boja sezone - pronašle smo 9 zelenih haljina za božićne blagdane Rubrika Moda Moda

Vidjet ćemo je tako posvuda - u beauty svijetu, svijetu mode, interijera i dizajna. Osim toga, već je možemo pronaći i u trgovinama pa smo i mi zavirile i izdvojile nekoliko komada za savršeno trendi outfit. Traperice ili pak topla jaknica nu ovoj optimističnoj boji tvoj će outfit podići u trenu, a zaokružiti ga možeš i uz preslatku torbicu.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (119,90 kn). Mango (349.90 kn), Reserved (229,90 kn)

Ženstvena haljina ili suknja, ili pak neuobičajena boja na čizmama još će više istaknuti ovu zanimljivu nijansu!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229,90 kn), Reserved (499,90 kn), Mango (349.90 kn)

Kratkim hlačama u ovoj nijansi pokaži da si smjela, a za sve kojima je to previše, ova nježna boja na sandalama bit će sasvim dovoljna.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Sinsay - kratke hlače (39,90kn), Mango (349.90 kn), Reserved (199,90 kn)

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0