Moda
Pamela Badžek

Pamela Badžek u outfitu kariranog uzorka s potpisom brenda Mona

  • Klasičan karirani uzorak nikad ne izlazi iz mode, a u svoj ga je outfit odlično uklopila Pamela Badžek
  • Tamnosivi kaput s plavim prugama te malu torbicu u crno-plavoj kombinaciji boja s jednakom uzorkom Pamela je kombinirala s crnim odjevnim komadima
  • Jednostavna i elegantna, ova kombinacija idealan je dnevni styling!

Influencerica Pamela Badžek kišni je dan odlučila upotpuniti odličnim komadima s potpisom brenda Mona te je s pratiteljima na svojem Instagram profilu podijelila dvije fotografije za koje je dobila same pohvale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Uz opis "it's like snow at the beach", Pamela je pozirala u dugom kariranom kaputu iz nove kolekcije brenda. Tanji kaput na preklop ima elegantnu široku kragnu, crni pojas i bočne džepove, na čijim se rubovima nalaze crne našivene trake s imenom brenda.

Osim na džepovima i pojasu, jednak dodatak nalazi se i na rukavima ovog kaputa, kao i uski džep na gornjem dijelu rukava. Cijena kaputa koji ima i kapuljaču iznosi 369,90 eura.

Mona kaput | Autor: monaonline.com monaonline.com Mona, karirani ženski kaput, (369,90 eur)

Uz karirani kaput, za totalno matching outfit, Pamela je kombinirala i torbicu iz nove kolekcije brenda Mona, koju krasi isti karirani uzorak u crno-plavoj kombinaciji boja. Mala torbica izrađena je od kvalitetne prirodne kože, a osim za nošenje preko ramena, zbog odvojivog i podesivog remena može se prilagoditi za različite stilove nošenja. Vanjski prednji dio torbice ukrašen je velikim slovom M. Torbica je službenoj stranici brenda i pojedinim trgovinama dostupna po cijeni 143, 90 eura.

Mona torbica | Autor: monaonline.com monaonline.com Mona, crno-plava kožna torbica, (143,90 eur)

Pamela je zanimljive karirane komade iz Mone u outfitu kombinirala s crnim hlačama širih nogavica te crnom dolčevitom od debelog pletiva. 

Možda vas zanima "Srijedom se nosi roza" - Jennifer Lopez u totalno ružičastoj kombinaciji Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0