Moda

Ovo su 24 najbolje jesenske jakne - i to s cijenom do 299 kuna

Jakne nam nikad nisu bolje izgledale, a ako ti baš treba jedna nova za jesen - ove će te oduševiti! A i pogled kroz prozor govori da je krajnje vrijeme da je kupiš!

Jedan pogled kroz prozor dovoljan nam je znak da je jesen ovdje... Srećom pa su sve naše omiljene high-street trgovine već odavno predstavile komade za novu sezonu! Treba požuriti jer poznavajući Zaru, H&M i ostale favorite, najbolji komadi obično se rasprodaju prvi. Poučene time, danas smo odlučile baciti oko na aktualnu ponudu jesenskih jaknica. Hoćeš li se počastiti kožnatom, traper ili parkom, odabir je isključivo na tebi, ali jedno je sigurno - u high-street trgovinama skrivaju se genijalni ulovi, a mi smo odabrali sve one najbolje i to do 299 kuna!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (279 kuna), H&M (299 kuna), Bershka (199 kuna), Mango (249 kuna)

Klasična crna kožna jakna komad je koji nam nikad neće dosaditi, bez obzira na to što u ormaru imamo nekoliko različitih jakni. Svaki put kad ju odjenemo, osjećamo se kao kraljice rok-šika, a ulaganje u ovaj komad niti jedna žena nikad nije požalila! Volimo ih nositi uz SVE kombinacije - od klasičnih jeans i t-shirt lookova pa sve do elegantnih večernjih outfita. Kožna jakna je nepogrešiva! Čak i ako odabereš komad u nekoj drugoj boji...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Pull&Bear (199 kuna), H&M (299 kuna)

Osim klasičnih crnih modela, primjećujemo da su i jakne u zemljanim te jarkim bojama ponovno hit, ali i brušena koža dolazi kao dobra alternativa tradicionalnim modelima. Smeđa je mega trendi boja ove jeseni, a jakna ove nijanse uklopit će se u tvoj ormar bolje nego što uopće možeš zamisliti.

Možda vas zanima Cipele u boji razveselit će svaki outfit Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Bershka (249 kuna), Bershka (199 kuna)

Također, nama se jako sviđaju maslinaste boje te pastelne nijanse koje su idealne za sva prijelazna razdoblja. Maskirni uzorak još je jedan veliki hit za jesen, a moramo priznati da izgleda super cool i trendi. Ne nose ga sve StreetStyle zvijezde bez veze...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Zara (299 kuna), Zara (229 kuna)

Jesen je dobra sezona i za prvi kaput. Biraj nešto laganiji materijal u kojem ti neće bit pre vruće, a opet ćeš ga s radošću prebaciti preko sebe i kad je kiša. Zašto ne bi ove sezone odabrala kaput u nekoj neočekivanoj boji poput primjerice žute ili smeđe? Ili možda nekog uzorka? S kariranim nikad nećeš pogriješiti.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (299 kuna), Stradivarius (279 kuna), Stradivarius (299 kuna), Mango (249 kuna)

Naravno da ne moramo ni spominjati koliko je baloner savršen komad za jesen! Ove nam se sezone posebno sviđaju neobični modeli balonera koji zbog boje ili kroja ostavljaju nešto moderniji i više trendi look.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (225 kuna), H&M (299 kuna), Mango (249 kuna)

Odabereš li kratku ili dugu jaknu, apsolutno nećeš pogriješiti jer jesen sve oprašta! Jesen je s razlogom uvijek modno najbogatija sezona, a s našim komadima do 299 kuna barem nećeš u momentalni bankrot...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Pull&Bear (229 kuna), H&M (299 kuna), Mango (249 kuna)

Photo: arhiva

Komentari 0