Moda

Ovu plisiranu haljinu možeš isfurati u casual, ali i svečanim prigodama. Evo kako ju nose domaće cure

  • Haljine su preplavile naše ormare ovoga ljeta, ali jednostavno im ne možemo odoljeti i stalno kupujemo nove komade
  • Glumica Sementa Rajhard i influencerica Lana Biželj imaju jednako dobar modni ukus, a nas je oduševila plava haljina kosu su pokazale na svojim Instagram profilima
  • Riječ je o plavoj mango haljini koja je odlična za razne prigode, a trenutno je na sniženju koje se ne propušta

Haljina u ormaru nikada dovoljno, a naročito modela koje možemo nositi i tijekom dana i noći. Lepršave haljine naša su go to odjeća, a posebno volimo modele s kojima uz pametnu zamjenu modnih dodataka možemo napraviti potpuno drugačiju modnu priču. Upravo takav model haljine vidjeli smo na dvije stylish domaće djevojke. Glumica Sementa Rajhard na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u prekrasnoj plavoj plisiranoj haljini, a mi nismo mogli ne primijetiti kako joj lijepo stoji na crnu kosu i trudničku figuru. Izgleda vrlo elegantno i baš ima neku ljetnu vibru.

Ista ta plava haljina zapela nam je za oko i na Instagram profilu influencerice Lane Biželj. Lana je haljinu nosila također u ljetnoj varijanti i svoju je modnu kombinaciju obogatila zanimljivim modnim dodatcima. Sandale i nakit u jednakoj metalik nijansi su sve što je bilo potrebno uz ovu kraljevsko plavu haljinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Biželj (@lanabizelj)

Naravno, otkrili smo i o kojoj je haljini riječ, a kada smo vidjeli cijenu odmah smo je i same morale dodati u košaricu. Naime, riječ je o haljini modnog brenda Mango, a trenutno je na velikom sniženju na Zalando web trgovini. Mango kraljevsko plava haljina A kroja je u plisiranom stilu te oko vrata ima tanke naramenice. 

Možda vas zanima I kraljice nose Mango! Pa je tako kraljica Letizia opet oduševila stilom i elegancijom i to u Mango haljini Rubrika Moda Moda

Sviđa nam se što je ova plava haljina širi model jer se neće lijepiti uz tijelo, a posebno nam se sviđa i to što uz ravne sandale može izgledati kao haljina za posao, dok će uz sandale na visoku petu biti haljina koju ćemo rado nositi kao gošće na vjenčanjima ili nekim drugim svečanostima. Cijena ove Mango haljine na Zalando web trgovini je 29,99 eura, dok joj je početna cijena bila 79,99 eura. 

Foto: Zalando, Mango kraljevsko plava haljina | Autor: Foto: Zalando, Mango kraljevsko plava haljina

Foto: Zalando, Mango kraljevsko plava haljina | Autor: Foto: Zalando, Mango kraljevsko plava haljina

Foto: Zalando, Mango kraljevsko plava haljina | Autor: Foto: Zalando, Mango kraljevsko plava haljina

 

Photo: mango

Komentari 0