Moda
Reserved haljina

Ovu čipkastu haljinu iz Reserveda obožavat će sve ljubiteljice boho stila

  • Bijela haljina svima je jedan od najdražih ljetnih komada, neovisno o modelu i dizajnu
  • Svi ih u svojoj garderobi sigurno imamo po nekoliko, od onih za svaki dan do svečanijih, a uvijek su dobar izbor kad nismo sigurne što bismo odjenule
  • U Reservedu smo pronašle još jednu koju želimo u svojem ormaru, a posebno će se svidjeti obožavateljicama boho stila

Bijele haljine su jednostavni, uvijek elegantni i ženstveni odjevni komadi čiji potencijal ponekad zanemarujemo, iako znamo da svaki model koji imamo u ormaru možemo iskoristiti za bezbroj prilika te u mnoštvu kombinacija s raznim modnim detaljima, cipelama te jaknama i blejzerima. 

Reserved haljina | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved. haljina od čipke

Prilagodljive i neutralne, bijele haljine svakom našem looku mogu dodati potrebnu dozu svježine, a u novoj kolekciji iz Reserveda pronašle smo jedan model od bijele čipke koji će se odlično uklopiti u romantične boho stylinge. 

Reserved haljina | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved. haljina boho stila

Bijela maksi haljina boho stila od čipke izrađena je od rupičaste patchwork tkanine te je strukirane siluete koja lijepo naglašava figuru, a može se i dodatno efektnije stilizirati i remenom s velikom kopčom. Haljina ima šavove s volančićima koji odvajaju različite uzorke na čipki, gušći i rjeđi, kao i kratku podstavu.

Reserved haljina | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved. haljina boho stila

Uz srcoliki izrez i kratke rukave ležerna kroja, haljina ima zvonastu suknju porubljenu ukrasnom trakom, kao i sakriven patentni zatvarač na bočnoj strani.

cut out haljina Možda vas zanima Ovakva cut out haljina teško prolazi nezamijećena, pronašle smo još modela s ovim trendi detaljem Rubrika Moda Moda

Reserved haljina | Autor: Reserved Reserved haljina od čipke

Predivna bijela haljina koja bi se mogla idealno uklopiti i u estetiku 'kaubojke na moru' i nositi uz kaubojske čizme, na Reserved web shopu te u trgovinama dostupna je po cijeni od 119,99 eura.

Reserved haljina | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved. haljina boho stila od čipke, (119,99 eur)

Zara pelerina haljina Možda vas zanima Pelerina haljine i haljine s plaštom preplavile su Zarinu ljetnu kolekciju, ovo je osam najljepših modela Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0