Moda

Ovogodišnji Zlatni Globusi u znaku bijele boje

U Los Angelesu su u nedjelju 12. siječnja održani Zlatni globusi čijim su crvenim tepihom zavladale bijele toalete.

Dodjele filmskih nagrada nerijetko su obilježene avangardnim kreacijama, ali u stopu ih često prate i bijele haljine koje su se i ovoga puta vratile na crveni tepih. Ovaj zaokret ka jednostavnosti i eleganciji, za razliku od često pretjeranih odjevnih rješenja kojima pribjegavaju ne samo strani, nego i domaći celebrityji, ne čudi s obzirom na aktualne trendove koji se sve više okreću jednostavnosti i minimalizmu. Novom modnom valu nisu odoljele niti Keira, Emily i Sienna.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Upravo je Sienna Miller uz ruž boje mesa i tek tanku liniju tušem na očima nosila Miu Miu haljinu koja se iz bijele prelijevala u zlatnu te torbicu u istoj boji i pripadajućim cipelama. Ova glumica je pokazala što uistinu znači zasjati.

Neodoljiva Kate Hudson je u Versaceu pokazala svoje raskošno poprsje, ali i veći dio prednjeg dijela tijela u nezaobilaznom V izrezu koji je također jako popularan u zadnje vrijeme, Bijela tobica, jednostavna frizura i make up zaokružili su njen styling.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Kraljica elegancije Keira Knightley pozirala je u čednom Chanelu s uzorkom perja, a najviše pažnje privukla je njena narukvica s velikim leptirom.

Emily Blunt u Michael Korsu evocirala senzualnost grkih božica. Drapirana haljina s gornjim dijelom u obliku slova X naglasila je njenu urođenu eleganciju i smisao za stil.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0