Moda

Ovo su najbolje odjevene žene 2017. godine!

Kraj godine svakako nije blizu, ali jedno je sigurno: modni magazini već ozbiljno slažu liste najbolje odjevenih žena svijeta

Ovo je bila godina modela! Kendall, Bella i Gigi, ali i Victoria`s Secret anđelice su prave predvodnice trendova, a to možemo zahvaliti i fotografima koji rado slikaju off duty stil modela. Zato nije ni čudo da je jedna od njih najbolje odjevenih žena prema odabiru magazina Glamour. Osim slavnih modela, na listi su se našle i glazbenice, glumice, influencerice, pa i članice kraljevske obitelji. Ovo je deset najbolje odjevenih prema izboru raznih svjetskih modnih magazina. Krećemo od 10 mjesta naovamo, da bude napetije 

10. Lily Collins
Kćer Phila Collinsa polako ali sigurno osvaja srca modnih kritičara. Od simpatične djevojčice u punkerskim majicama postala je prava trendseterica koja jednako dobro izgleda u traperica i običnoj majici, kao i na crvenom tepihu. A njezin najveći modni dodatak su i dalje njezine – statement obrve.

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

9. Rihanna
Čudno je da nije na broju jedan, ali to može "zahvaliti" kratkom izbivanju iz medija i uživanja u ljubavi Hassana Jameela. Iako se više o njezinom momku ne priča previše, najbitnije je da se RiRi vratila na scenu. Promocija beauty linije, nova kolekcija odjeće, novi singlovi, turneje, toliko je toga iza slavne cure s Barbadosa, ali ona i dalje osvaja svojim smjelim modnim kombinacijama.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

8. Kate Middleton
Ona je pojam istinske britanske elegancije u miksu s modernošću. Također, često se u javnosti pokaže i njezina socijalna crta. Naime, vojvotkinja od Cambridgea nema problema s time da nosi odjeću high street brendova J.Crewa, Gapa, Topshopa i H&M-a.

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

7. Selena Gomez
Doista, dosta glazbeničinih modnih odabira se može zahvaliti fantastičnoj stilistici slavnih Kate Young, ali na kraju je bitno i kako se odjeća nosi. A Selena to nosi jako dobro – od kombinacije dugih ogrtača i minijaturnih haljinica do romantičnih topova i suknji koji su kao stvoreni za piknik.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

6. Meghan Markle
Još jedna buduća članica kraljevske obitelji došla je pod povećalo javnosti kada je princ Harry službeno obznanio da mu je djevojka ova atraktivna cura iz Kalifornije. Zvijezda serije "Suits" rado nosi klasične komade odjeće, ali s pomakom. Tako će umjesto klasičnog odijela odabrati kombinaciju s kratkim hlačama, dok će suknja do koljena obavezno biti kožna. Baš poput njezinog lika iz serije.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

5. Zendaya
Ova jako vitka i stylish mlada pjevačica odavno je prerasla lik Disney princeze. Ona je prava ikona stila, a prepoznali su to i modni dio Dolce& Gabbana koji su je odabrali za zaštitno lice kampanje. Zendaya nosi gotovo sve: od jako razderanih traperica i muških košarkaških dresova do šarenih couture haljine kojima osvaja na crvenom tepihu.

 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

4.Emma Watson
Tko bi mislio da će štreberica Hermione jednog dana izrasti u punokrvnu modnu ikonu koja je još k tome natprosječno obrazovana i borac za prava žena?  Ova 27-godišnja glumica osvaja već desetak godina svojim lookovima s crvenog tepiha, ali i off duty izdanjima. Obožava mlade dizajnere, a njezina frizura je istinski #hairgoals.

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

3. Kristen Stewart
Ona je jedna od holivudskih glumica koju publika ili voli ili mrzi, a takav je i njezin stil. Beskompromisna je u svojim modnim odabirima, i često pogriješi, ali to je njezin stil Također, Kristen rado kombinira haute couture haljine s ludim motorističkim jaknama i čizmama baš poput prave coolerice. Uz to, njezin prvi izbor su uvijek ravne cipele, jer priznaje – u štiklama baš i ne zna hodati...

 

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewartx) on

2. Dakota Johnson
Muza kuće Gucci od hit filma "50 nijansi sive" u kojoj je glumila plašljivu studenticu Anastasiju. Stil koji je njegovala u filmu nije toliko različit od stvarnog života. Dakota radije odabire vintage haljine nego uske dekoltirane toalete kojima su sklone njezine vršnjakinje. Ova ljubiteljica minimalizma rijetko će nositi jaki make up ili pretjerane frizure. Malo ruža, haljina boje pudera i elegantna torbica su dovoljni da Dakota zablista.

1. Gigi Hadid
Tko drugi nego slavna Gi? Koliko god stara modna garda ovoj curi osporavala modelski kredibilitet, da je ikona stila joj se ne može osporiti. Model iz Južne Kalifornije rado nosi grudnjake umjesto topova za izlaske, natikače, vintage sunčane naočale, i sve joj stoji toliko dobro! Već sada si je rezervirala mjesto na listi za sljedeću godinu!

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

A ovo je lista ostalih 50 najbolje odjevenih žena:

11. Lady Gaga

12. Zoë Kravitz

13. Angelina Jolie

14. Blake Lively

15. Cara Delevingne

Možda vas zanima Najbolje odjevene žene u Parizu Rubrika Moda Moda

16. Taylor Swift

17. Kendall Jenner

18. Alexa Chung

19. Bella Hadid

20. Adele

21. Katy Perry

22. Gal Gadot

23. Jennifer Lawrence

24. Emma Stone

25. Beyonce

26. Alicia Vikander

27. Kylie Jenner

28. Emilia Clarke

29. Scarlet Johansson

30. Jennifer Lopez

Možda vas zanima U novoj haljini iz Zare spremne ste za osobni crveni tepih Rubrika Stars Stars

31. Amal Clooney

32. Victoria Beckham

33. Tilda Swinton

34. Keira Knightley

35. Lupita Nyong`o

36. Jennifer Aniston

37. Ruby Rose

38. Sienna Miller

39. Miley Cyrus

40. Sophie Turner

Možda vas zanima Grammyji za pamćenje: Crveni tepih pun odvažnih kombinacija Rubrika Stars Stars

41. Brie Larson

42. Reese Witherspoon

43. FKA Twigs

44. Elizabeth Olsen

45. Emily Ratajkowaski

46. Solange

47. Lily James

48. Jessica Chastain

49. Michelle Obama

50. Kate Hudson

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0