Moda

Najbolje odjevene žene u Parizu

Ulice Pariza nikad ne miruju, a pogotovo ne za vrijeme Tjedna mode. Najbolje odjevene žene svijeta izašle su na ulice Grada Ljubavi i još su se više potrudile da pokažu najbolji outfit

Lepršave haljine i čizme iznad koljena su omiljena kombinacija cura koje razumiju modu. Tu su uključene i blogerice i dizajnerice i modele i modne urednice. Nikad jače i popularnije modne kuće Gucci i Balenciaga itekako mogu sretni zbog ovakvih događaja jer baš svaka cura koja imalo drži do sebe nosi upravo komade s tim potpisom.

Ipak, moguće je pronaći neku sliku s ulica Pariza koja ne prikazuje djevojku u Gucci logo Tshirtu ili trendsetericu koja nema Balenciagine hit cipele. Tu su i neizostavne šarene bundice, skinny traperice ili kožne hlače, ali i poštarske kape koje su glavni hit. Kao i prošle, i ove sezone su aktualne jaknice i blejzeri s podebljanim ramenima. Model Guti Marzari Bobbio tako je svoju kraću jaknu kuće Dalood kombinirala s metaliziranim čizmicama i minicom s ljuskicama.

 

A post shared by Guti Marzari Bobbio (@imqueena_) on

Također, na velika vrata se vraća sportski stil, ali i crvena boja. Još bolje kada dolaze u kombinaciji. Jedan od najboljih lookova takve tematike je odjenula blogerica Molly Chiang. Ona je kombinirala Fendi crvene kožne čizme iznad koljena s raskopčanim sportskim hlačama i crnim kaputom (slika s naslovnice). 

Na ulicama Pariza nije nedostajalo niti boje. Tako je kreativna direktorica food sektora SvetLana Shaskova za odlazak na jednu reviju odabrala žarko narančastu lepršavu haljinu talijanskog dizajna koju je kombinirala s jednim potpuno neočekivanim komadom - kožnim prslukom.

 
 

A post shared by Marianna Senchina (@mariannasenchina) on

Uredski look s pomakom pokazale su Nakajo Ayami Fan koja je Chanel poslovne hlače nosila raskopčane do vrha nogu. Da bi dodatno razbila ozbiljnost looka, dodala je i cipele na vezanje te bluzu s japanskim vezom. 

Blogerica Floortje van Cooten je odabrala u potpunosti strogi poslovni look - kombinaciju prugica i bijelih čizama. Strogi sivi kaput kariranog uzorka u potpunosti je "preokrenula" Chanel Iman. Izgledala je vrlo seksi u spomenutom kaputu kojem je dodala nešto potpuno neočekivano - metaliziranu mini haljinu i visoke čizme iznad koljena Kurt Grier.

 

 

A post shared by Kurt Geiger (@kurtgeiger) on

 

 

A post shared by Marcy Swingle (@gastrochic) on

Koliko je u Parizu zima najbolje zna Xenia Van der Woodsen, koja je odjenula pravi zimski look: bundicu u boji, šarenu košulju, tamne hlače, i neizostave bijele čizme s potpisom kuće Acne Studios.

 

👓👓👓 @xeniaoverdose 📌

A post shared by Phurgus (@phurgus_) on

A što kažeš na izdanje omiljene urednice Anne Dello Russo? Ove crvene čizme iznad koljena su toliki statement da je čak i ova ljubiteljica kiča odlučila "smiriti" ostatak outfita. Sve je ostalo bilo crno - mini haljina s malim čičkanim dodatkom (ipak je to Anna), te neodoljivu poštarsku kapu koju nose baš svi.

Prekrasna blogerica Helena Bordon ipak je vjerna malo mirnijem looku. Nju ćemo skoro uvijek zateći u zemljanim ili neutralnim tonovima. Baš kao i ovaj put, kada je čekala početak Chanel revije...

 

 

A post shared by Paris (@champselysees_paris) on

Photo: Instagram

Komentari 0