Moda 14. travnja 2018.

Ovo su cipele koje će svi nositi sljedećih mjeseci

INstagram.

Izgledaju puno luksuznije nego što stvarno jesu - i upravo je u tome tajna popularnosti ovog trenutno vladajućeg modela cipela...

Proljetno vrijeme je napokon stiglo u svoj svojoj punini! Što to točno znači? Da napokon možemo izvaditi sve svoje omiljene proljetne cipele iz ormara! A znaš li koje će sljedećih nekoliko mjeseci biti najveći hit? Da, u pravu si - natikače!

Iako su ih neke naše omiljene Insta zvijezde nosile uz čarape i na puno nižim temperaturama, mi ipak mislimo da su natikače savršene za proljeće, gole gležnjeve i lepršave haljinice. Postoji nekoliko različitih modela natikača, ali sve su jednako IN. One ravne, one na blok petu i one kitten-heel varijante. Saint Laurent, Mansur Gavriel, Miu Miu, Zara, H&M, Topshop - svi ih imaju u svojim kolekcijama i sve izgledaju tako high fashion!

 | Autor: miss7 miss7 Bershka rozi model (169 kuna), ASOS crne (150 kuna), Zara cvjetni model (199 kuna), prugaste Stradivarius (179 kuna)

Ako će ovo biti tvoja prva sezona u natikačama, predlažemo ga kreneš s jednim ravnim parom i lagano se u nekom trenutku prebaciš i na one na petu. Zavoljet ćeš ih jako brzo jer su super jednostavne za nošenje, generalno puno udobnije od običnih štikla (hej! pa nemaju zatvorenu petu!) i totalno kulerske. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka roze (199 kuna), H&M tirkizne (310 kuna), H&M sa zlatnom petom (735 kuna), Zara narančaste (349 kuna), Stradivarius crvene (179 kuna)

Možda vas zanima... 3 para tenisica koje će obilježiti proljeće 2018. Rubrika Moda Moda

Nosive su uz baš SVE u tvom ormaru. Od midi haljina i traperica pa sve do poslovnih odijela, matching setova i svečanih haljina. S obzirom na njihovu popularnost ne moramo ti ni govoriti koliko genijalnih pari smo pronašli u svim većim high-street trgovinama. Paleta boja je također nevjerojatna: dolaze u svim mogućim svjetlijim tonovima koji postoje, ali ni jarkih nema ništa manje. 

 | Autor: miss7 miss7 Topshop (300 kuna), ASOS zelene (215 kuna), Topshop žute (530 kuna)

U svakom slučaju navikni se d će ove cipele apsolutno vladati 2018. i slobodno kreni u potragu za modelom koji je baš kao stvoren za tebe! Naša wish-lista je iz dana u dan sve dulja...

  • mija

    ovo definitivno necu nosit