Moda

Ovo je najpoželjniji model pulovera za jesen i zimu

Već smo dobro zagazili u jesen i, ako još nisi, pravo je vrijeme da svoj ormarosvježiš toplijim krpicama. Mi ti predlažemo ovaj pulover s kojim sigurno nećeš pogriješiti

Ono što je obogatilo ovosezonsku jesensku ponudu high-street brendova svakako su puloveri koji su i ove godine apsolutno neodoljivi. Ipak, jedan se model posebno istaknuo. Riječ je o sivom pletenom puloveru, točnije dolčeviti napravljenoj u različitim oblicima i od različitih materijala koja se našla visoko na listi 'must have' komada za jesen i zimu. 

Tome u prilog ide činjenica da su, prema stranim medijima, riječi sivi pulover (engl. grey sweater) posljednjih nekoliko tjedana najtraženije riječi na Pinterestu. Osim toga, njegovoj popularnosti svjedoče i brojne modne insajderice koje su svoje omiljene modele profurale dolaskom hladnijih dana i odlično uklopile u svoje stilske formule. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Sjećaš se ovog mega hit Zarinog pulovera od prošle godine? Dobio je redizajn! Rubrika Moda Moda

Uz mnoštvo modela luksuznih brendova, ovakvi puloveri dostupni su nam i u omiljenim nam high-street dućanima, a možeš ih nabaviti po najrazličitijim cijenama - od sto do gotovo tisuću kuna. U nastavku ti donosimo nekoliko odličnih modela među kojima ćeš sigurno pronaći i neki za sebe. Siva boja odlično će pristajati uz najrazličitije komade pa ćeš svoj 'it' pulover vrlo jednostavno kombinirati.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (229,90 kn); Mango (199,90 kn); Pull & Bear (99,90 kn)

Svoj omiljeni sivi pulover možeš nositi u poslovnim i svakodnevnim kombinacijama, uz traperice, različite modele hlača ili midi suknju i biti u trendu. Uži modeli izvrsno će pristajati uz bezvremenske blejzere, dok s predimenzioniranim modelima ove sezone nećeš pogriješiti u kombinaciji s trapez hlačama. I naravno, ne zaboravi ih upotpuniti zanimljivim modnim dodacima koji će tvom outfitu dati završni touch.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (119,90 kn); Pull & Bear (99,90 kn); Mango (799,90 kn)

Koji je tvoj favorit?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0