Moda

Ovih 5 poznatih Hrvatica oduševile su nas svojim outfitima

One vole modu i gotovo uvijek imaju prepoznatljivi modni stil. Ovog su nas tjedna najviše oduševile upravo ove slavne dame i njihovi outfiti

Naše poznate cure prave su trendseterice koje nas često modno inspiriraju i uspješno pokazuju kako kombinirati sve aktualne jesenske trendove. Ovoga tjedna svjedočile smo brojnim fantastičnim kombinacijama i među njima odabrale svojih 5 favorita. Neki su idealni za dnevne prilike u kojima možeš biti malo casual, a neke su definicija večernjeg glama!

Možda vas zanima I Franka Batelić voli ove kultne tenisice! Rubrika Moda Moda

Marijana Batinić, TV voditeljica

Marijana je na svom Instagram profilu podijelila fotku jesenskog outfita koji nas je na prvu oduševio! Savršeno je iskombinirala dvije klasične jesenske boje: maslinasto zelenu i boju senfa. Kaput, hlače i cipele su iz najnovije kolekcije H&M-a, a Marijana je outfitu dodala veliku crnu kožnu torbu brenda Coccinelle.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Zara kaput (999 kuna), H&M hlače od baršuna (260 kuna)

Vanda Winter, glumica i pjevačica

Na jednom zagrebačkom eventu Vanda se pojavila u odijelu eNVy rooma i salonkama sa zlatnim vrhom. Od modnih dodataka Vanda je odabrala samo crveni ruž kojim je savršeno zaokružila svoju kombinaciju. Morale smo pronaći "dupliće" njenog dizajnerskog odijela jer nam je ovo ultimativna blagdanska outfit ideja...

 | Autor: miss7 miss7 Zara odijelo (629 kuna) i ASOS odijelo (850 kuna)

Možda vas zanima Iva Šarić u modelu haljine koji pristaje svakom obliku tijela Rubrika Moda Moda

Nina Badrić, pjevačica

Nina zna kako reciklirati svoje odlične modne komade! U ovoj smo je haljinici vidjeli nešto ranije ljetos, a sada ju je savršeno prebacila u jesenski mood. Preko haljine je prebacila bež baloner, a cijelu je kombinaciju začinila super jeftinim, a opet efektnim dodatkom - mrežastim najlonkama! Uz kombinaciju odabrala je svoje omiljene Gianvito Rossi cipele i YSL clutch torbicu.

 | Autor: miss7 miss7 Zara mrežaste najlonke (80 kuna), H&M baloner (300 kuna), YSL torbica (4.050 kuna)

Bojana Gregorić Vejzović, glumica

Diva hrvatskog glumišta, kraljica elegancije i ženstvenosti i ovoga nas je puta očarala svojim izborom outfita. Bojana je zablistala u kombinezonu s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca ELFS uz koji je odabrala jednostavne, zlatne Giuseppe Zanotti sandale. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (299 kuna) i Mango (449 kuna) kombinezoni, Giuseppe Zanotti sandale 

Iva Jerković, manekenka i voditeljica

Nije tajna da Iva (baš kao i mi!) voli Zaru. Čestu ju se može vidjeti u genijalnim Zarinim komadima iz aktualnih kolekcija, a ovoga tjedna je Iva prošetala upravo u jednom takvom - kaputu! Na suknju pencil kroja i kariranog uzorka Iva je kombinirala jednostavnu bijelu dolčevitu te na cijelu kombinaciju prebacila kaput svijetlozelene boje. Odabrala je jednostavne salonke u neutralnoj nijansi te preko ramena prebacila svoju omiljenu Saint Laurent torbicu.

 | Autor: miss7 miss7 Zara kaput (549 kuna), Mango dolčevita (149 kuna), Zara suknja (299 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0