Moda

I Franka Batelić voli ove kultne tenisice!

Nije tajna da volimo Frankin stil - on je gotovo uvijek jednostavan, a opet tako nevjerojatno poseban! Još kad vidimo da i Franka voli iste kultne, klasične tenisice kao i mi...

Franka je baš cura poput nas - obožavateljica tenisica i na to je jako ponosna! Njezin stil je gotovo uvijek jednostavan, ali istovremeno jako moderan, urban i elegantan. Franka je često znala reći kako se njezin omiljeni outfit sastoji upravo od traperica, t-shirta i tenisica, a upravo je jedan takav odabrala za snimanje spota za svoju novu pjesmu.

Uz double-denim trend (čitaj: istovremena kombinacija traperica i jakne od trapera) Franka nosi klasične crne All Star tenisice koje gotovo svi imamo u ormaru ili smo nekada imale opsesiju njima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Možda vas zanima Idealni jesenski outfit za tvoj horoskopski znak Rubrika Moda Moda

Ovo nije prvi put da Franku vidimo u Converse tenisicama, nosila ih je već ranije i to u više boja. Tenisice već nekoliko godina u modnoj industriji proživljavaju nevjerojatan uspjeh i obožavanje žena diljem svijeta. Od komada u kojem smo isključivo i samo vježbale, postale su omiljenom obućom koju biramo za gotovo sve prilike i sve kombinacije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Predivna Franka podsjetila nas je na ove kultne, klasične tenisice i odmah ih želimo izvaditi iz ormara! A imamo i neki dobar osjećaj oko njezine nove pjesme "Ti mi nosiš sreću"...

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0