Moda

Idealni jesenski outfit za tvoj horoskopski znak

Sve je zapisano u zvijezdama pa tako i modni ulovi koje ganjamo ove sezone. Ili je ovo samo još jedan dobar izgovor za jesenski shopping? Kako god, znamo koji je jesenski outfit stvoren za tvoj horoskopski znak...

Od toliko genijalnih trendova ove jeseni, ne znaš ni odakle započeti? Karirano, visoke čarape, krzneni kaput? Naravno, nije sve za svakoga, a kada je odluku najteže donijeti, u pomoć priskače - horoskop. Zvijezde već znaju koji outfit bi mogao biti savršen za tebe pa ih se svakako isplati poslušati.

Ovan (21.3. - 20.4.) 

Ovnovima ove jeseni trebaju jake boje! Ovo je sezona u kojoj se trebaš opustiti i posvetiti samoj sebi prema tome nikako nemoj birati odjeću koja će te sputavati u tvojim avanturama. Za tebe su tople boje, poput narančaste, crvene i žute koje se uostalom slažu sa tvojim vatrenim znakom. Biraj šire krojeve i opuštene komade koje ujedno možeš i slojevito kombinirati.

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Puloveri: Zara (229 kuna) i H&M (250 kuna)

Bik (21.4. - 21.5.)

Radišni Bikovi uvijek su najviše fokusirani na posao, čak i kad se radi o njihovoj odjeći! Ove bi sezone trebali isprobati strukturirane komade oštrih linija uz pomoć kojih će ostaviti genijalan poslovni dojam. Također, biraj što svjetlije zemljane tonove, a jedno neutralno odijelo od zanimljivog materijala savršeno će se uklopiti u tvoj jesenski ormar.

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Odijela od samta: tamnonarančasto (Zara, 849 kuna) ili boje pijeska (Mango, 1.150 kuna)?

Blizanci (22.5. - 21.6.) 

Blizanci uvijek imaju dobre i privlačne outfite jer u isto vrijeme imaju jako kompleksne, ali i jako jednostavne kombinacije. Blizanci obožavaju modne dodatke i ne štede se kada ih treba kombinirati i slagati. Idealan outfit za Blizance ove jeseni bio bi crop top u kombinaciji sa uskom kariranom suknjom i naravno - puno dodataka!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Karirana suknja (Zara, 299 kuna) + crne gležnjače (ASOS, 299 kuna) + sunčane naočale (Mango, 199 kuna)

Možda vas zanima Ovo će biti genijalan ljubavni tjedan za tri horoskopska znaka Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak (22.6. - 22.7.) 

Račice se ove jeseni trebaju osjećati ugodno u svojoj odjeći, ali to nikako ne znači da trebaš zanemariti modu. Odaberi sladak, ležeran look koji će svima pokazati koliko se trudiš. Zagasito plave nijanse idealne su za tebe, ali i mega moderni životinjski printevi. Naglasi struk jednom torbicom oko struka, obuci omiljene cipele i osvoji svijet!

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Hlače s printom (Zara, 299 kuna) i torbica s printom (H&M, 149 kuna)

Lav (23.7. - 23.8.) 

Snažne, odvažne i uvijek u centru pozornosti. Da, to su naše Lavice! I upravo ti takav jesenski outfit treba u ormaru. Nosi jarke i moćne boje te jednako upadljive printeve. Funky detalji poput izreza na odjeći dodati će outfitu zavodnički element koji uvijek voliš. Lavica treba nešto seksi i obavezno neka naglašava tijelo. Uska pencil suknja u kombinaciji sa jarko crvenim topom stvorena je za Lavicu, kao i wrap-haljina nekog statement printa!

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Haljina s printom (Zara, 149 kuna), haljina na preklop (Gestuz, 890 kuna)

Djevica (24.8. - 23.9.) 

Djevice su majstorice šik lookova, a nikada ne izgledaju kao da se previše trude. Nikada nisu preupadljive svojim stilom, ali i dalje izgledaju besprijekorno. Ove sezone Djevice samo trebaju dodati nekoliko elemenata koji će njihov outfit pretvoriti iz prosječnih u vrhunski, poput primjerice čizama s printom zmijske kože ili trendi torbice za struk!

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Visoke čizme s printom (Mango, 599 kuna), torbica oko struka (Zara, 199 kuna)

Možda vas zanima Što ti je šef po horoskopu? Ako je neki od ovih znakova, nije dobro! Rubrika Life&style Life&style

Vaga (24.9. - 23.10.)

Ove jeseni Vage će uz pomoć odjeće pokazati svoju zavodničku stranu. Detalji poput visokih izreza, raspora i dubljeg dekoltea savršeni su za romantične večeri, a svijetlo plave, ljubičaste i bijele nijanse savršeno se slažu sa ovim zračnim znakom. Jedna misi suknja s visokim prorezom komad je koji Vage trebaju dodati u jesenski ormar. Dodaj joj kožni baloner i omiljene gležnjače i dobila si top jesensku kombinaciju koju ćeš obožavati! 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Lepršava haljina (Zara, 299 kuna), suknja s printom (Zara, 229 kuna), crne gležnjače (H&M, 300 kuna)

Škorpion (24.10. - 22.11.)

Tebi ove sezone treba jedan super moćan outfit kojem ćeš se stalno iznova vraćati. Tvoj intenzivni karakter znači i da možeš nositi jače uzorke. Također, Škorpionke vole nositi i jarke boje koje upadaju u oči - ponajviše crvene, ljubičaste i crne. Ove sezone odaberi usku seksi haljinu sa snažnim printom, a bonus bodove dobit ćeš ako na sebi ima i neku cool teksturu poput primjerice resica. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Haljine s printom: Zara (299 kuna) i H&M (150 kuna)

Strijelac (23.11. - 21.12.)

Tvojoj opuštenoj, bezbrižnoj osobnosti treba jednako cool outfit. Neka ovu jesen obilježi boja tvog znaka - narančasta! Smijemo ti predložiti svileni kombinezon u ovoj nijansi? Izgleda super cool u varijanti s tankim pletenim puloverom, a kombinezon je idealan za sve prilike zbog čega je pravi must-have jeseni.

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Kombinezon (ASOS, 360 kuna) i midi suknja (H&M, 220 kuna)

Jarac (22.12. - 20.1.)

Jesen će za Jarce biti super uspješna na poslovnom planu, a samim time je ovo idealno vrijeme da preuzmeš i neke modne rizike i poigraš se s trendovima. Jarci obožavaju prugice jer su strukturirane, a opet posebne. Također, uključi u svoj stil srebrne, metalik, sive te prirodne tonove poput tamno zelene. Odaberi jednu haljinu ovih nijansa i kombiniraj ju uz gležnjače i geometrijsku torbicu. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Prugasta haljina (Zara, 299 kuna), blejzer (H&M, 299 kuna)

Vodenjak (21.1. - 19.2.) 

Vodenjak je najekscentričniji i najposebniji znak zodijaka i to se svakako vidi i na njihovoj odjeći. Ti voliš boho, hipi stil jer si jako progresivna i strastvena. Za tebe su savršene šire hlače koje su mega trendi ove sezone! Široke traperice ili hlače kombiniraj sa nešto užim topovima i naglasi struk. Nema na čemu, upravo smo ti pronašle savršeni outfit!

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Bodi zmijskog uzorka (Zara, 229 kuna) + široke traperice (H&M, 220 kuna)

Ribe (20.2. - 20.3.)

Za Ribe imamo jednu riječ: plavo. Naše emotivne Ribice ove jeseni trebaju nositi i investirati u sve nijanse plave, na svemu! Od hlača i kaputa pa sve do haljinica i torbi. Ovo je tvoja boja i jesen je savršeno doba da ju prigrliš. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 Hlače od samta (Zara, 299 kuna) + izvezena bluza (Zara, 229 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0