Moda

Ovih 5 modela cipela svi će nositi ovo ljeto, donosimo predivan izbor

  • Još malo i svoja stopala ćemo uvući u najudobniju obuću ikada
  • No, nije bitno da je samo ugodno, želimo i da su modeli cipela lijepi i u trendu
  • 5 modela obuće vladat će sezonom proljeće/ljeto 2024., a mi donosimo izbor u kojem ćete sigurno pronaći nešto za sebe

Topli dani su pred nama i ne znamo čemu se više veselimo - ukradenim vikendima na moru, kavama u hladovini terasa, koktelima u predvečerje, lepršavim haljinama ili činjenici da dan traje duuugo... Ipak, posebno nam veselje budi činjenica da ćemo stopala zarobljena u čarapama i čizmicama osloboditi i uvući se u prozračne proljetno-ljetne modele.

 | Autor: Deichmann Deichmann Udobnost i prozračnost su nam najvažniji, ali ne i jedini kriterij. Naravno da želimo i da naša stopala uživaju u lijepim i trendi modelima, a dizajneri i modni urednici su za sezonu proljeće ljeto 2024. već proglasili favorite. Brendovi ih prate tako da ćemo 5 najtrendi modela sezone posvuda viđati, a mi donosimo predivan izbor kojemu, sigurni smo, ni vi nećete odoljeti ovih sunčanih mjeseci.  



Metalik

Nema sumnje, 1990-e su ponovno hot u modnom smislu i što god inspirirano ovom dekadom nosili, nećete pogriješiti. Metalik koji je godinama prije Y2K groznice bio totalni hit, ove sezone se vratio na velika vrata. Odjeća i modni dodaci u metalik sjaju su pun pogodak, međutim, ništa više ne vrišti trend od metalik para ljetne obuće. Ovo ljeto modeli s remenčićima su, bilo s niskim, bilo s visokim potpeticama, vrlo poželjni, a što je također plus, sjajno će zaokružiti gotovo svaki vaš ljetni outfit!   

 | Autor: Deichmann, Graceland sandale 29,99 €, Graceland sandale 24,99 €, Graceland sandale 24,99 €,

 

Retro tenisice

Bilo koja sezona danas je nezamisliva bez dobrog para tenisica, a pogotovo retro tenisica koje su tako cool i trendy. Jednostavne u svojoj srži, a toliko dojmljive, s tračkom nostalgije, uklopit će se u mnoge outfite, a što je možda 1990-ih bilo nezamislivo, savršeno će se slagati i s ljetnim haljinicama i suknjicama.
 | Autor: Deichmann Deichmann

Pošto ćemo ljeti birati odjeću u bojama i printevima, predlažemo tenisice u neutralnijim nijansama - bijele, crne ili bež svakako je uvijek lako uklopiti u svaki kombinaciju.        

 | Autor: Deichmann, tenisice adidas, 54,99 €; tenisice Fila, 34,99 €; tenisice adidas, 39,99 €

 

Špagerice

Možete li uopće zamisliti ljeto bez špagerica? Nevjerojatno nosiv model obuće ima toliko prednosti - pogotovo ako je izrađen od prirodnih materijala. U špagericama stopalo diše, jako su udobne, ako nosite one s petom, izdužit će cijelu figuru, a slobodno ih možete nositi na plažu, jednako kao i uz elegantniju večernju kombinaciju. 
   | Autor: Deichmann, sandale Esprit 44,99 €, sandale Esprit 44,99 €, sandale Graceland, 34,99 €,

 

Slingback sandale

Slingback sandale su najseksi model 2024. - elegantne su poput salonki, ali ipak pokazuju malo više kože straga, što doprinosi njihovoj zavodljivosti. Ove sezone su na samom vrhu trendova - bez obzira s kojom visinom potpetice dolaze. Za one koji idu na svečanije večernje prilike, slingback izgledaju sjajno i odličan su odabir, kao što fantastično idu uz  proljetne haljine za gošće na vjenčanjima. A za sve one koji ne mogu (žele) nositi visoke pete - razumijemo - postoje mnoge opcije s blok-petom. 
 | Autor: Deichmann, Catwalk, 34,99 €; Graceland, 29,99 €; Catwalk, 24,99 €
 

Ravne natikače

Mogu biti sasvim jednostavne, anatomskih đonova, mogu biti u zanimljivoj paleti boja ili s nekim interesantnim printom ili detaljom poput mašne, ali jedno je zajedničko svima - ne postoji ništa, ništa ugodnije za ljetni đir od ravnih natikača.

 | Autor: Deichmann Deichmann
One 'anatomskog kroja' već iz sezone u sezonu vladaju street stylom, baš kao i sportski modeli koju inspiraciju vuku iz slavnih adidas natikača. No, da bi bilo udobrno, ne mora biti samo sportski ili anatomski. Postoje i elegantniji modeli ravnih natikača poput ovog na slici dolje iz Deichmanna s mašnom i svevremenskim printom s lancima.  

 | Autor: Deichmann, Graceland 17,99 €; Graceland 16,99 €; adidas 24,99 €

U Deichmannu smo pronašli još nevjerojatno mnogo modela koji odgovaraju navedenim trendovima. Od metalik cipela i tenisica, do najcool retro-tenisica, svečanijih modela s kristalićima, anatomskih natikača u kojima će vam noge biti lake kao perce do Nature essentials linije koja je posveta prirodnom. 
Nova kolekcija dostupna je u svim Deichmann trgovinama, kao i na web-stranici.

Photo: Deichmann

Komentari 0