Moda

Ovih 10 poznatih žena su se pojavile isto odjevene, možeš li odlučiti kojoj bolje stoji?

  • Nemalo puta se znalo dogoditi da su se poznate osobe našle na istom događaju u istoj odjevnoj kombinaciji
  • Nekad to nije bilo na istom događaju nego u razmaku od par sati, dana, mjeseci, a i godina
  • Na tebi je da odlučiš kojoj poznatoj dami u modnom dvoboju bolje stoji kombinacija

Unatoč tome što se za njihov izgled brine cijela svita pomagača, s vremena na vrijeme zna se dogoditi da se poznate dame pojave isto odjevene. Iako se one prave kao da im je to simpatično, vjerujemo kako im nije nimalo ugodno te im je poljuljan cilj da zablistaju te se istaknu. Odlučili smo tako napraviti nekoliko modnih dvoboja, a na tebi je da odlučiš kome bolje stoji. 

Možda vas zanima Indira i Viktorija Rađa odlučile su se za kožnatu haljinu, kojoj bolje pristaje? Rubrika Stars Stars

1. Kylie Jenner i Ashanti

U glavnoj ulozi je haljina francuskog brenda Balmain, a u sporednoj su Kylie Jenner te pjevačica Ashanti. U srebrnoj haljini Kylie se pojavila na Met Gali 2016. godine, a pjevačica se za nju odlučila dvije godine kasnije. Čak su im i frizure bile slične, a obje su se odlučile za ispeglanu kosu. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

 

2. Jennifer Lopez i Devon Windsor

Pjevačica Jennifer Lopez u travnju 2017. godine odlučila se za haljinu dizajnera Juliena MacDonalda te ju je odjenula za dodjelu nagrada Billboard Latin Music Awards koja je održana na Floridi. Viktorijina anđelica Devon, odjenula je istu haljinu u studenom 2017. godine na partyju nakon modne revije održane u Šangaju. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

3. Drew Barrymore i Kate Middleton

Glumica i vojvotkinja od Cambridgea odjenule su istu haljinu istog dana, no udaljene miljama jedna od druge. Tog 14. travnja 2016. godine, Drew je odjenula Tory Burch haljinu u New Yorku, a Kate je u istoj haljini bila na večeri s butanskim kraljem i kraljicom u njihovoj zemlji. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

4. Jennifer Lopez i Kris Jenner

Duga zelena šljokasta Alexandre Vauthier haljina bila je odabir dviju moćnih žena Hollywooda. Kris Jenner ju je odjenula u ožujku ove godine za proslavu 75. rođendana glazbene legende Diane Ross, a Jennifer Lopez se odlučila za istu haljinu u kojoj se pojavila u prosincu prošle godine kao članica žirija u emisije 'World of Dance'.

Možda vas zanima I u najekscentričnijem outfitu JLo pokazuje da je njezin ukus savršen. Kao i tijelo Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 

5. Jennifer Garner i Meghan Markle

Tamno plavu haljinu francuskog dizajnera Rolanda Moureta glumica Jennifer Garner je izabrala u kolovozu 2018. godine kad je dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih. Bivša glumica Meghan Markle odabrala je identičnu haljinu kada je u svibnju 2018. godine, samo dan prije vjenčanja s princem Harryjem, stigla u hotel s majkom Doriom.
 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0