Stars

Drew Barrymore: 'Ostavite moje salo na miru!'

Neke stvari nije OK reći, a kritizirati nečiju debljinu, mršavost ili izgled općenito svakako nije naš posao - što je i američka glumica Drew Barrymore svima dala do znanja

Tijekom intervjua u emisiji The Late Show With James Corden, Drew se dotakla jedne jako zanimljive i očito škakljive teme - svoje debljine. Objasnila je kako iako prati strog plan prehrane i treninga, svejedno voli pojesti nezdravu hranu iz restorana. Očito su to primijetili svi oko nje, jer ju je čak i jedna nepoznata žena zaustavila na izlasku iz restorana te pred prijateljicama i djecom dovela u jako neugodnu situaciju...

 | Autor: Cover Images Cover Images

Rekla mi je “Bože, ti imaš toliko puno djece", a ja sam odgovorila kako "Nisu sva moja, ja ih imam samo dvoje". Žena je zatim nadodala "Pa, očito je da očekuješ treće". Pogledala sam ju i rekla "Ne, samo sam debela trenutno." Izašla sam iz restorana i pomislila si "Ovo je bilo baš grubo". 

Auch! Prije svega, koliko puta trebamo naučiti da nikako nije uredu pitati neznanku je li trudna. Jednostavno nas se ne tiče. Također, žene su prečesto izložene body-shamingu zbog čega postaju iskompleksirane i opterećene svojim izgledom te pribjegavaju brzim (čitaj: nezdravim) idejama. 

Možda vas zanima Zašto smo si uvijek debele? Rubrika Life&style Life&style

U nastavku pogledaj cijeli intervju u kojem se Drew osvrnula na cijelu situaciju i zašto želi "da njezino salo ostavimo na miru":

 

Photo: Instagram

Komentari 0