Moda

Ove sandale će biti hit ljeta: Platforme u različitim bojama i oblicima!

  • Platforme su ponovno veliki hit, a ovoga ljeta dolaze u svim formama i oblicima
  • Od vrtoglavo visokih platformi na petu do špagerica ili ravnih, sportskih - imaš mnoštvo modela za izabrati prema svome ukusu
  • Evo što nude popularni high street brendovi

Čini se kako je moto obuće ovog ljeta “Što više, to bolje”. Zahvaljujući ponovnom vraćanju mode ranih dvijetisućetih i pojavljivanju Y2K stilova, vratile su se i nekada obožavane platforme. Brendovi poput Versacea, Valentina i Naked Wolfea predvode trend na modnim pistama i izvan njih, kao i slavne osobe poput Olivije Rodrigo i Nicole Peltz koja je čak za dan vjenčanja s Brooklynom Beckhamom u travnju odabrala par Versaceovih debelih, bijelih satenskih platformi.

Nakon dvije godine trenirki, tenisica i pidžama, spremne smo, baš kao što kaže Carrie Bradshaw, obuti 'big girl shoes'. Uz party haljine, kratke suknje, perje i operne rukavice, ludost za platformama samo je još jedan primjer kako nas trendovi pozivaju da ponovno vratimo malo glamura u naš život.

Mango torbica od kupaonskog tepiha Možda vas zanima Je li Mango inspiraciju za ovu slatku torbicu pronašao u IKEA kupaonskom tepihu? Rubrika Moda Moda

Pročešljale smo stranice omiljenih high street brendova u potrazi za najboljim platformama ovoga ljeta. Evo što smo našle!

Platforme na visoku petu

U platformama od satena, na vrtoglavo visoku petu, i u žarkoj boji nigdje ovog ljeta nećeš proći nezamijećeno. Evo kakve modele nudi Zara.

 | Autor: Zara Zara

S lijeva na desno: 299.90 KN, 299.90 KN, 249.90 KN

Espadrile na platformu

Uvijek popularne espadrile ovog ćemo ljeta najčešće viđati u platforma izdanju.

 | Autor: Screenshot Screenshot

Lijevo: Pull&Bear 299.90 KN, Desno: Bershka 299,90 KN

Ravne sandale na platformu

A za one koje se nikako ne žele penjati na visoke pete bez obzira što trendovi nalažu, nema brige jer i ove godine moći će uskočiti u super udobne sandale nalik treking ljetnim cipelama. 

 | Autor:

Lijevo: Pull&Bear 199.90 KN, desno: Pull&Bear 199.90 KN

Photo: Instagram @xoxosonjakovac

Komentari 0