Moda
Mango torbica od kupaonskog tepiha

Je li Mango inspiraciju za ovu slatku torbicu pronašao u IKEA kupaonskom tepihu?

  • Mango je izbacio ljetnu kolekciju među kojima se našla i torbica koja nam se učinila jako poznatom
  • Brzo smo se sjetili sličnosti, ali nije iz modnog svijeta - korišten je materijal koji dobro poznajemo IKEA kupaonskih tepiha koji su bili iznimno popularni
  • Pokušaj naći razliku!

Kažu da umjetnost imitira život, a čini se kako i moda inspiraciju traži u svemu oko sebe, ponekad na najčudnijim mjestima. Upravo smo to pomislili kada smo ugledali ovu torbu iz najnovije kolekcije Manga - omiljenog high street brenda mnogih trendseterica. U ljetnoj Mangovoj kolekciji našla se ručna torbica žarke plave boje, a i boja i tekstura su nam se na prvu učinile neobično poznatima. 

Mango torbica od kupaonskog tepiha | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Izgleda li i tebi poznato ova torbica? Te resice kao da si već negdje vidjela...

Torba s čvorovima, Mango 349,90 kuna Možda vas zanima Pletene torbe od kože i satena trend su koji jača, a u fokusu su - čvorovi! Rubrika Moda Moda

Znamo i gdje! Na IKEINOM tepihu za kupaonu. Once you see it ...

Mango torbica inspirirana kupaonskim tepihom | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Slažeš li se? Radi se o modelu Toftbo, dimenzija 50x80 cm. Iako je IKEA nedavno promijenila boje tih tepihića (sad su prljavo roza, svijetlo sivi i smeđi), ovakvi žarkih boja su godinama bili među najpopularnijim i najprodavanijm tepisima IKEA brenda, što radi svog efektnog izgleda, što radi niske cijene od 49,90 kn.

Za Mangovu, gotovo identičnu torbicu, morat ćeš ipak izdvojiti nešto više, točnije 249,90 kn. Ipak je moda skuplja od kupaonskih rekvizita, međutim ako si imalo vješta s iglom i koncem, dizajn je vrlo jednostavan i možda ju možeš i sama izraditi!

Photo: Pr/ZaraHome

Komentari 0