Moda
Havaianas You Malta

Ove nove Havaianas natikače još su nam bolje od japanki. Lajkamo!

  • Havaianas japanke mnogima su najdraža ljetna obuća, zakon za odlazak na plažu, ali čak i u grad
  • No, osim japanki u puno varijanti, Havaianas je ove sezone kreirao i preslatki model natikača
  • Dolaze u nekoliko boja, a model Havaianas You Malta zbog pletenog detalja djeluje i mnogo skuplje i "više fashion"

Ljeto je ovdje, ni tenisice više ne dolaze u obzir ni nikakva obuća koja sputava i grije stopala. Krenuli smo u potragu za savršenim parom ravnih, udobnih sandala ili natikača u kojima ćemo moći provesti baš cijeli dan! Upravo takav par iskočio je u novoj Havaianas kolekciji, a riječ je o You Malta modelu.

Havaianas You Malta | Autor: havaianas-store.com havaianas-store.com

Iako ih baš kao i prepoznatljive Havaianas japanke odlikuje potplat od gume, ovaj novi model poseban je zbog pletenog pojasa koji im daje dozu, hm, ne baš elegancije, ali nečega što ne moraš nužno nositi samo na plažu, već će se odlično slagati i uz ležernije modne kombinacije i lepršave materijale kao stvorene za ljeto! Na primjer, uz boho haljinu i šetnju gradom.

Udobnost i stil spojeni su u ovoj preslatkoj obući koja dolazi u nekoliko kombinacija boja pa ih tako možeš pronaći u tamnijim bojama poput crne i maslinasto zelene ili pak u vedrijim kombinacijama boja.

Havaianas You Malta natikače | Autor: Havaianas Havaianas Modeli Havaianas You Malta natikača

Havaianas You Malta model osim za obavljanje dnevnih obaveza, moći ćeš iskoristiti i za lagane ljetne šetnje te uživati u njihovoj udobnosti. Nove modele možeš pronaći na Havaianas službenoj stranici, a cijene su u rasponu od 250 do 290 kuna.

Možda vas zanima Zaljubili smo se u novu H&M Home kolekciju koja priziva ljeto i more Rubrika Life&style Life&style
Photo: havaianas-store.com

Komentari 0