Moda

Ove krznene klompe iz Zare upadaju u oči, a koštaju 900 kuna. Bi li ih nosila?

  • Trend iz 90-ih vratio se u modu i očito kani ovdje i ostati! Klompe su hit ljeta, ali i nadolazeće jeseni
  • Zara je vrlo brzo prihvatila trend pa nidi modele koji itekako upadaju u oči, a nisu baš ni jeftini 
  • Tako su nam za oko zapele kričavo zelene dlakave klompe poput trave i uzorka - ni manje ni više nego krave!

Već sezonama unazad "ružni" komadi obuće i odjeće postaju glavni trendovi i mijenjaju nam percepciju stila, a na velika vrata sada se vraćaju i ne svima baš tako omiljene klompe! Klompe možda u tebi bude asocijacije na medicinske sestre ili obuću u kojoj ideš do prodavnice kad si previše lijena presvući nešto drugo. Ali, one odavno nisu praktična, ružna obuća koja se ne nosi u javnosti, već su zavladale i modnim pistama. 

U maniri prave dive! Oduševile su nas ove sandale ukrašene perjem koje smo pronašle u Zari

No, čini nam se kako leopard i zebrasti print više nisu toliko in, sada im dolazi velika konkurencija u vidu krznenih klompi s krava uzorkom. Kako to obično biva, španjolska modna kuća Zara je najrevniji zastupnik povratka trendova u modnu žižu, no pitamo se nije li ovoga puta poigravanjem i improviziranjem sa stilom malo pretjerala?

Možda vas zanima Nova Zarina kolekcija obiluje samo jednim uzorkom. Izgleda da nas očekuje točkasta jesen! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Krava uzorak novi je modni trend

Njihovom izgledu se ne možemo načudi, a ni cijenu nikako prožvakati - 900 kuna za par neukusnih i naoko degutantnih klompi? Bilo kako bilo, ova dva para cipela na nogama budućih vlasnica nam svakako neće promaknuti iz vida. A i čini nam se kako će najpopularnija Zarina zelena torba s zlatnim lancem, napokon dobiti svoj savršeno usklađeni modni par.

Šopingholičarke pozor! Najtraženija Zarina torba sezone sada dolazi i u četiri nove boje

Možda vas zanima Od gradskih ulica do društvenih mreža: Za ovom Zarinom torbom su 'poludjele' Hrvatice Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Njihovom izgledu se ne možemo načudi, a ni cijenu nikako prožvakati - 900 kuna

 

Photo: Pr/prettycactus
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vratilasehurem

    Preružne su!