Moda

Ove jeseni nose se jakne u stilu Carrie Bradshaw!

Još jedan povratnički trend iz 90-ih kojega modne trendseterice obožavaju, a i ti ćeš

Sjećaš se kožnih jakni koje je nosila Carrie Bradshaw? Točnije, sjećaš li se strukiranih, predimenzioniranih kožnih jakni s gumbima i statement kragnom koje su bile predmet žudnje 90-ih godina? E upravo one se vraćaju u modu i ove ćeš ih jeseni sve češće viđati u kombinacijama trendseterica!

Trebdi kožne jakne u tvoje će outfite donijeti dašak retro stila i odlično se uklopiti uz ostale trendi komade iz devedesetih, poput traperica visokog struka i sve popularnijih 'daddy' tenisica.  Ako svom omiljenom modelu kožne jakne dodaš klasičnu bijelu košulju i cipele s potpeticama, u trenu ćeš postići poslovni look, a visoke kožne čizme bit će dovoljne za večernji izlazak s prijateljicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) on

Modne insajderice uklopile su ih u svoje stilske formule i tako pokazale da će ovaj model kožne jakne dominirati jesenskom sezonom. Njihove kombinacije uglavnom uključuju ležernu odjeću i modne dodatke koji se odlično slažu uz ovaj 'it' komad. I, skroz očekivano, najpopularnije boje su crna i smeđa - baš kakvu je nosila i sama Carrie!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber  | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ove jakne svojoj ponudi imaju brojni luksuzni brendovi, poput Loewea i Versacea, a dio čarolije stila popularne Carrie našao se i unutar jesenskih kolekcija omiljenih nam high street brendova. U nastavku smo izdvojili nekoliko zanimljivih modela u kojima se baš možemo zamisliti ove jeseni. Hoćeš li i ti nositi ovaj povratnički trend?

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (4499,90 kn); Zara (299,90 kn); Mango (1199,90 kn)

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Yves Salomon (9 502,90 kn); Loewe (15 799,20); Theory (15 132,20 kn)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0