Moda

Ove Dubrovčanke dokazuju zašto je žuta hit boja ljeta

Već mjesecima slušamo kako će žuta boja vladati ljetom 2018., ali tek kada smo ju vidjeli na ulicama naših dalmatinskih gradova shvatili smo koliko zaista dobro izgleda

Da je žuta hit boja već i ptice na grani znaju. Pogotovo one Dubrovačke ptice... Stradun su preplavile predivne djevojke u žutim kombinacijama koje našem modnom oku nisu mogle promaknuti. S obzirom na to da je Dubrovnik i ovako jedna od hit europskih destinacija, ne čudi nas da se upravo na ulicama ovog grada pojavljuju super trendi cure u komadima koji nas inspiriraju.

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Žuta nije rezervirana samo za haljine, nosi se i na suknjama, majicama i hlačicama, a modni dodaci u ovoj nijansi i najjednostavniju kombianciju pretvaraju u streetstyle look! Još jedna super stvar kod žute je činjenica da tako dobro pristaje i uz sve druge boje i materijale. Genijalno izgleda u kombinaciji s traperom, a posebno nas je oduševila kombinacija žute suknje i crne košulje!

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Za one malo manje "hrabre", uvijek su tu žuti komadi malo ublaženi primjerice prugicama, a ako se baš nikako ne možeš odvažiti ili vidjeti u ovoj boji - uvijek su tu modni dodaci! Upravo nam je ova Dubrovčanka pokazala koliko dobro izgledaju žute sandale na jednu prilično jednostavno kombinaciju.

Možda vas zanima Kao Kate i Meghan - 10 žutih haljina do 150 kuna Rubrika Moda Moda

Bonus bodove smo im dali i zato što su još uvijek na sniženju...

 | Autor: mango mango Polka-dot strap sandals, 199 kuna

Photo: Matija Habljak/Pixsell

Komentari 0