Moda
Zara tirkizne sandale

Doslovno smo se zaljubile u ove sjajne Zarine cipelice. Imamo li zvijezdu sezone?

  • Cipele s otvorenom petom i kamenčićima uvijek se nose u toploj sezoni
  • Međutim ove Zarine otišle su korak dalje: vibrantna boja, kamenčići koji svijetle, vezanje oko noge...
  • Totalno smo se zaljubili! Iako postoje u tri boje nama su ipak najljepše ove plave...

Kombinacija za izlazak dobila je savršenu cipelu! Zamisli visoku potpeticu, remenčiće koji će obgrliti gležanj, seksi V izrez i dodatno kamenčiće koji se presijavaju svakim učinjenim korakom. Jesi? Ne moraš više zamišljati jer je upravo takva savršena party sandala stigla u Zarine trgovine.

zara sandale | Autor: Zara Zara

Model koji ćemo zasigurno često viđati ove sezone osvojio nas je u svoje tri boje: tirkizno plavoj, intenzivno žutoj i klasičnoj srebrnoj. Bez obzira na boju, ova sandala se idealno nadopunjuje na pomaknute dnevne kombinacije strogih sakoa i hlača, a jednako dobro izgleda uz večernje kratke haljine.

Možda vas zanima Satenske haljine, hlače, suknje, čak i sandale: sudeći po Zarinoj kolekciji ovo ljeto nosit ćemo - saten! Rubrika Moda Moda

zara sandale | Autor: Zara Zara

Potpetica visine 9 centimetara nije toliko zahtjevna za hodanje, a sve zahvaljujući elegantnom remenčiću koji se veže oko gležnja i paralelno stabilizira cipelu i bez problema omogućava hodanje, ali i plesanje.

zara sandale | Autor: Zara Zara

Zarine sandale možeš pronaći u Zara trgovinama po cijeni od 449,90 kuna i unijeti pravo ljetno osvježenje i savršenu dozu kolorita u bilo koju kombinaciju!

Badići koje ćemo nositi 2022. Možda vas zanima Badići su stigli u trgovine. Ako je vjerovati Zari nosit će se ova tri modela Rubrika Moda Moda
Photo: PR/Znanje

Komentari 0