Moda

Ove čizme su miks obožavanih marantica i popularnih Inuikii buca - i sad su stvarno povoljne

  • Zima još uvijek traje, a trgovine nas ne prestaju oduševljavati "slatkišima" za naše oči, ali i džep
  • Na Zalandu smo pronašli čizme koje su dostojni duplić Inuikii, ali Isabel Marant čizama
  • Čizme dolaze u maslinastoj i crnoj boji, a cijena im je odlična jer sniženja su u tijeku
  • Pročitaj više: Borovo ima svoju verziju Inuikii čizama i trenutno su na sniženju

Čizme koje su moderna prilagodba buca sve su popularnije posljednjih sezona, a brendovi kao što su Inuikii (sve popularniji newcomer) i klasične Isabel Marant čizme obožavane i među Hrvaticama već godinama, uspjeli su se svojim dizajnom progurati na liste najpoželjnijih modela.  Pa, zašto onda na modnom sudu, i u trgovinama, ne bi prošao i njihov "križanac"?

Prada Monolith Možda vas zanima Gdje su nestale najpopularnije čizme prošle sezone? Bile su posvuda, a sad od njih ni traga Rubrika Moda Moda

Na Zalandu smo pronašli čizme koje su savršeni miks ova dva modela. Imaju oble vrhove, visine su do iznad gležnja, a unutrašnjost im je prekrivena vrstom umjetnog krzna. Dolaze u dvije boje, imaju jako slatke oversized vezice (kao i njihovi "uzori") koje se vežu oko noge. Udobne su i tople, a imaju skrivenu povišenu petu kao marantice. 

Foto: Zalando/ Anna Field, maslinaste čizme s krznom i skrivenom petom (34,95 eura) | Autor: Zalando/ Anna Field Zalando/ Anna Field Foto: Zalando/ Anna Field, maslinaste čizme s krznom i skrivenom petom (34,95 eura)

Foto: Zalando/ Anna Field, maslinaste čizme s krznom i skrivenom petom (34,95 eura) | Autor: Zalando/ Anna Field Zalando/ Anna Field Foto: Zalando/ Anna Field, maslinaste čizme s krznom i skrivenom petom (34,95 eura)

Riječ je o brendu Anna Field i čizme dolaze u maslinasto zelenoj i crnoj boji. Ove slatke čizmice su izvana izrađene od imitacije kože i tkanine, a unutra imaju imitaciju krzna. Na ovim čizmicama je ugrađena i nevidljiva peta, a svojom visinom prelaze gležanj noge.

Čizme su trenutno na sniženju od 30%, pa im je cijena samo 34,95 eura i mogu se kupiti putem Zalandove web trgovine.

Foto: Zalando/ Anna Field, crne čizme s krznom i skrivenom petom (34,95 eura) | Autor: Zalando/ Anna Field Zalando/ Anna Field Foto: Zalando/ Anna Field, crne čizme s krznom i skrivenom petom (34,95 eura) Foto: Zalando/ Anna Field, crne čizme s krznom i skrivenom petom (34,95 eura) | Autor: Zalando/ Anna Field Zalando/ Anna Field Foto: Zalando/ Anna Field, crne čizme s krznom i skrivenom petom (34,95 eura)

Da se prisjetimo cijene i izgleda, a i usporedimo dizajn, evo modela Nowles Isabel Marant čija se cijena kreće od 400 eur naviše....

Foto: Isabel Marant, MyTheresa, model Nowles | Autor: Isabel Marant Isabel Marant Foto: Isabel Marant, MyTheresa, model Nowles

I Inuikiija čiji jeftiniji modeli se mogu pronaći za otprilike 200 eura, a cijene rastu ovisno o materijalu, visini i boji.

Foto: Inuikii čizmice za zimu u bež boji | Autor: Inuikii Inuikii Foto: Inuikii čizmice za zimu u bež boji

 

 

 

Photo: Instagram @mariya_tih

Komentari 0