Moda

Ove Aldo cipele i torbica izgledaju kao da smo ih posudile iz ormara svojih barbika

  • Barbie lutkice već su više od 60 godina jedna od najpopularnijih igračaka za djevojčice
  • Svaka djevojčica barem je jednom u životu poželjela imati neki odjevni komad, cipele i modni dodatak kao njena omiljena 'barbika' - i prije nego što je prošle godine zavladala barbiemanija
  • Taj san brojnim, sada već ženama, ostvario je Aldo i to sa svojom Barbie kolekcijom u kojoj se, između ostalog, nalaze ružičaste cipele i torbica kakve bi nosile i same barbike
  • Pročita također: Genijalne i skoro pa iste: ove salonke smo pronašli za 70 i za 700 eura. Koje ćemo odabrati?

Brojnim djevojčicama diljem svijeta, unazad 60 godina, Barbie lutkice bile su jedna od omiljenih igračaka. Iako smo s 'barbikama' voljeli izmišljati razne scenarije, najviše smo ih voljeli odijevati i kreirati nove modne kombinacije. S obzirom na to da su naše lutkice uvijek imale posebnu, zanimljivu odjeću, obuću i modne dodatke, sigurni smo da je svatko barem jednom poželio imati sve to u 'stvarnoj' veličini. 

 | Autor: Instagram @taylor_toro Instagram @taylor_toro

S izlaskom Barbie filma prošle godine, opsesija istoimenim lutkicama postala je još veća pa su brojni brendovi kreirali svoje kolekcije upravo njima u čast. Jedan od tih brendova je i Aldo koji u ponudi ima Barbie kolekciju u kojoj su nam za oko najviše zapale tipične Barbie cipele i prikladna torbica.  

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Aldo, Barbie sandale (87 eura)

Ove sandale zaista izgledaju kao da smo ih posudili iz Barbie ormara prvenstveno zbog svoje ružičaste boje te svog chunky oblika kojemu je glavni cilj da naglasi tanke noge svake barbike. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti neobično oblikovanu, novelty petu koja nam daje dozu ekstravagancije te srce od cirkona na sredini. 

Ovaj model sandala dolazi i s još jednim motivom, a to je Barbie logo u nijansama ružičaste, žute i plave, a same sandale su plave boje koja nalikuje na traper. 

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Instagram @Aldo

Kako bi sve bilo tip-top, uz sandale je potrebno upariti i odgovarajuću torbicu. Jedna od njih je i ona modela Barbie Syn koja je izvana napravljena od blago ružičaste, prozirne plastike te unutra ima još jednu, manju torbicu također ružičaste boje koja se može odvojiti. 

Na samoj ručki torbice nalaze se metalna srca, a uz nju dolazi i odvojivi lanac s Barbie privjeskom od cirkona. 

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Aldo, Barbie Torbica (50,40 eura)

U ovoj kolekciji također se nalazi i plava torbica s otisnutim Barbie logom u različitim bojama te metalnim dodacima nalik na bedževe u obliku Barbie logotipa, usana, zvijezde i slično. Naravno i tu se nalazi pokoji cirkon kako bi sve bilo baš girly.

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Instagram @Aldo

Photo: Aldo

Komentari 0