Moda

Genijalne i skoro pa iste: ove salonke smo pronašli za 70 i za 700 eura. Koje ćemo odabrati?

Crne salonke su, bez zadrške možemo reći, jedan od najelegantnijih komada obuće. Gotovo svaki brend cipela, bilo da se radi o luksuznom, dizajnerskom brendu ili high street brendu, u svojoj će ponudi imati neku varijaciju zatvorenih crnih cipela na visoku petu, odnosno salonki

Jedan od njih je i Aquazzura koja je prilično poznata po svojim, pomalo neobičnim, ali elegantnim cipelama. Aquazzuru obožavaju nositi pripadnice kraljevskih obitelji poput britanske princeze Kate, princeze Eugenie, Meghan Markle, ali i nizozemske kraljice Maxime.  

 | Autor: Pixsell/Paul Edwards, News SYN Pixsell/Paul Edwards, News SYN Foto: Pixsell/Paul Edwards, News SYN

Princezu Kate i Meghan Markle najviše smo mogli viđati u jako popularnom modelu Bow Tie koji iznad pete ima mašnicu koja nas podsjeća na zečje uši dok je nizozemska kraljica Maxima jednom prilikom nosila model The Spy koji ima umetke od prozirne mrežice i ove cipele čini baš zanimljivima i odvažnima. 

 | Autor: PIxsell/Royalportraits, Bernard Ru PIxsell/Royalportraits, Bernard Ru PIxsell/Royalportraits, Bernard Ru

Upravo cipele modela The Spy su nam uhvatile pažnju pa smo se dali u potragu za njihovim, nešto povoljnijim dvojnicama i u tome smo uspjeli. Naime, cijena ovih cipela iznosi 735 eura dok smo, vrlo sličan model, pronašli u Aldu i to po cijeni koja je trenutno snižena i iznosi 67,20 eura. 

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Aldo, crne salonke (67,20 eura)

Aldove cipele, modela Lisaa Syn od Aquazzurinih se razlikuju po tome što su im mrežasti umetci crni, a ne prozirni te ih ima manje pa tvore drugačiji uzorak nego na The Spy modelu. Kada je riječ o peti, i na jednim i na drugim cipelama je ona gotovo iste visine, ali je na Aldovim cipelama ona nešto deblja pa se ovaj model doima stabilnijim. Ove cipele dolaze još i u bež boji te u rasponu brojeva od 37 do 42.

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Aldo, bež salonke s mrežicom (67,20 eura)

Photo: Aquazzura

Komentari 0