Moda

Ove 4 haljine bit će 'in' u jesen 2024. godine, a 4 haljine odlaze u zborav

  • Ljeto ide svom kraju i polako možemo početi razmišljati o jesenskoj garderobi
  • Jesenske haljine izvrstan su način za brzo stvaranje privlačnog outfita kada se temperature promijene
  • Otkrit ćemo ti koji će stilovi jesenskih haljina biti 'in' u 2024., a koji će biti 'out' 

Ljeto će uskoro reći zbogom, ali naš najdraži odjevni komad, haljina, srećom ostaje s nama. Jesenske haljine su must-have za dobar styling koji uvijek funkcionira. Naime, s jednom haljinom, lijepim cipelama i pokojim modnim dodatkom bit ćeš savršeno opremljena za svakodnevni život, ured ili neku šik prigodu. Otkrit ćemo ti koje četiri jesenske haljine ne smiješ zaobići ove sezone, jer su jednostavno idealne za hladnije doba godine, a koja će četiri kroja biti manje viđena.

Ove 4 jesenske haljine bit će 'in' u jesen 2024., a ove 4 haljine bit će 'out'

Out: korzet haljine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DROPME-SHOP (@dropmeshop.de)

In: boho haljine

Jesen/zima 2024./2025. bit će „groovy“. Boho-chic trend će u nadolazećoj sezoni biti na vrhuncu. U usporedbi s pandanom iz 70-ih, fokus je prvenstveno na „chic", odnosno, na prigušenim pastelnim bojama, lepršavim tkaninama i romantičnim volanima. Boho haljine mogu se stilizirati za sve prilike: ležerno s kožnim čizmama do koljena u svakodnevnom životu ili sa štiklama za neki važan događaj. 

Out: mini bandeau haljine

Možda vas zanima U H&M-u smo pronašli savršenu haljinicu za prve jesenske dane: izgleda kao skupocjeni dizajnerski komad po top cijeni Rubrika Moda Moda

In: haljine s visokim ovratnikom

U jesen ćemo ponovno otkrivati luksuz i nositi vječno elegantne maksi haljine s visokim ovratnicima. Stil odijevanja nije tako konzervativan kao što zvuči. Zahvaljujući mekim tkaninama koje čvrsto prianjaju uz tijelo, stvara se silueta koja laska figuri. Haljine s visokim ovratnikom savršeno pristaju i uz balerinke i uz štikle. Savjet za stiliziranje: mogu se nositi doista prikladno za ured uz sako, clutch torbice i velike narukvice. 

Out: haljine s prugama

In: haljine sa životinjskim printom

Svoju strast prema životinjskom printu prenosimo iz ljeta direktno u jesen. A s ovakvom haljinom možeš stvoriti upečatljiv izgled u tren oka. Kako će haljina izgledati - s dugim rukavima ili na bretele, mini ili maski, chic ili sportska - u potpunosti ovisi o individualnom stilu osobe koja je nosi. Ako se još ne usuđuješ nositi upečatljive uzorke, možeš nositi verziju s apstraktnim printom ili nositi neutralni džemper. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by reserved (@reserved)

Out: heklane (crochet) haljine

In: haljine od vune

Vuna i pletivo uvijek su siguran izbor, jer bez obzira o kojem se odjevnom predmetu radi, materijal uvijek izgleda elegantno i ležerno. I sve to bez puno truda, jer sama tekstura daje cool izgled koji uljepšava svaki outfit. Vunene jesenske haljine bit će vrlo popularne u 2024. godini - bilo kao klasični pleteni komad ili kao mini haljina inspirirana 60-ima. 

Možda vas zanima Ovom će jeseni vladati novi modni trend: secirali smo što sve čini 'soccer mom' estetiku Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0