Moda

Ovakve žute komade sve češće viđamo na društvenim mrežama, kako nositi ovu trendi boju?

  • Dugo je godina žuta boja bila zanemarena i bilo je svojevrsno iznenađenje što je ovog ljeta iskočila kao trend
  • Maslac žuta nijansa, da budemo precizni, polako se uvukla u trgovine, a veoma brzo je oduševila modne influencerice i it djevojke
  • Ako ne znaš kako kombinirati butter yellow boju, donosimo ti nekoliko prijedloga outfita za inspiraciju

Žuta boja posljednjih nekoliko godina nije plijenila mnogo pažnje u modnom svijetu. Ponekad bi pod svjetla reflektora došao neki komad, ali boja kao takva se nije dugo zadržavala. Ipak, ove godine to nije slučaj jer žuta boja je apsolutni hit, naročito maslac žuta nijansa. Riječ je o toploj, pastelno žutoj boji koja je dovoljno suptilna da se lako uklopi u ostale boje u našem ormaru.

Osim što su ovu nijansu žute boje na svojim modnim revijama za proljeće/ljeto 2024. godine predstavili brojni dizajner, maslac žutu su zavoljele i brojne poznate osobe, ali i društvene mreže. Pa je tako postala (ponovno) viralna žuta satenska haljina iz filma "Kako se riješiti frajera u 10 dana" koju je nosila Kate Hudson.  

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

I nova pjevačka zvijezda Sabrina Carpenter je nosila haljinu u ovoj boji, a slika je postala viralna. 

 | Autor: Instagram @sabrinacarpenter Instagram @sabrinacarpenter Instagram @sabrinacarpenter

Iako je maslac žuta jednostavna lagana za kombiniranje, pomisao na nošenje ove boje može biti malo zastrašujuća, naročito ako do sada nisi nosila nijanse žute. Evo nekoliko načina kako kombinirati ovu boju. 

Butter yellow i svijetle traperice

Ova nijansa žute boje lijepo će se slagati uz svijetle modele traperica koji ponekad mogu biti zeznuti za kombiniranje i često ih nosimo samo uz bijele gornje komade. 

 | Autor: Instagram @stylishwitht Instagram @stylishwitht Instagram @stylishwitht

Kombiniranjem više komada u maslac žutoj boji

Iako ljeti želimo imati što manje slojeva odjeće na sebi, jednostavan način za unošenje zanimljivosti u modnu kombinaciju je i slojevito odijevanje. Maslac žuta haljina s detaljem preko majice u jednakoj boji koja malo viri je originalan način nošenja trenda. 

Maslac žuta haljina i dodatci u neutralnim bojama

Najjednostavniji način za unošenje maslac žute nijanse u odijevanje je haljina. Modne dodatke odaberi u neutralnim bojama kao što su crna, bijela i bež jer s njima nema pogreške.

 | Autor: Instagram @clairebrodskyy Instagram @clairebrodskyy Instagram @clairebrodskyy

Foto: Instagram @felicitymbird Možda vas zanima Bijele suknje su must have komad ovog proljeća: kako ih kombinirati za sve prilike? Rubrika Moda Moda

Maslac žuta i leopard print

Za sve one odvažne djevojke predlažemo kombinaciju koja spaja dva velika trenda ljeta - leopard print i maslac žutu. Samo pažljivo, ovo je ipak samo za one najhrabrije. 

 | Autor: Instagram @styled.daisy Instagram @styled.daisy Instagram @styled.daisy

Različite teksture materijala u maslac žutoj boji

Nošenje maslac žute boje u različitim teksturama. Možeš nositi satenske donje dijelove, a gornje u grubljem materijalu za postizanje ravnoteže i dimenzije u, na prvi pogled, jednostavnoj kombinaciji.

 | Autor: Instagram  @tinvcb Instagram @tinvcb Instagram @tinvcb

Maslac žuta kao zvijezda modne kombinacije

Ako želiš privući poglede, odluči se za puf komade u maslac žutoj nijansi. S obzirom na blagu nijansu ova boja je idealna za komade koji su "over the top" i malo ekstremniji. U isto vrijeme ćeš uživati u nečem drugačijem, ali bez pretjerivanja jer je boja suptilna.

 | Autor: Instagram @linneklund Instagram @linneklund Instagram @linneklund

Photo: Instagram @linneklund

Komentari 0