Moda

Žuta je prava proljetna boja, a ovo C&A odijelo pravo osvježenje naše garderobe

Da, nježna žuta boja, koliko slična, toliko se i razlikuje od bež nijansi! I da, najsigurniji je način za ulazak u svijet boja za sve one žene koje žele igrati na sigurno. Žuta boja dolazi u raznim nijansama, a posebno je popularna ovoga proljeća. Ima jači pod ton od bež boje i podsjeća nas na Italiju, Limoncello i tjesteninu s limunom. Sve ono što obožavamo!

I čini se da nismo jedini s obzirom na to da je žuta boja zavladala društvenim mrežama i policama trgovina, a mi smo u raznolikoj ponudi pronašli idealan proljetni komad. Bilo da si početnica u nošenju žute boje ili već iskusna modna kombinatorica, ovo odijelo iz C&A moraš škicnuti.

Foto: C&A, odijelo u žutoj boji | Autor: C&A C&A Foto: C&A, odijelo u žutoj boji

C&A sako u žutoj boji dolazi u trendi dvorednom kopčanju i dužini koja seže do polovice bedra. Sako ima lijepi V izrez koji cijelu oversized strukturu čini ženstvenijom i elegantnijom. Cijena ovog sako ja 49,99 eura i možemo se zamisliti kako ga nosimo u paru sa hlačama, ali i preko proljetnih haljinica. Odlično će se slagati i sa svijetlim traperom, a boja će podići svaku kombinaciju.  

Foto: C&A, sako u žutoj boji | Autor: C&A C&A Foto: C&A, sako u žutoj boji Foto: C&A, sako u žutoj boji | Autor: C&A C&A Foto: C&A, sako u žutoj boji

C&A hlače od odijela su također u oversized modelu, a imaju jedan veoma zanimljiv, asimetričan detalj. Naime, hlače se kopčaju na gumb koji se nalazi sa strane i tako stvaraju zanimljivu siluetu i odmah izgledaju skuplje. Hlače su ravnog kroja, a uz odgovarajući sako, mogu se nositi i odvojeno. Uz prilagodbu modnih dodataka ove hlače možeš nositi u opuštenijoj ili svečanijoj opciji, a volimo kupovati takve komade. Cijena C&A hlača od odijela u žutoj boji je 39,99 eura. 

Foto: C&A, hlače u žutoj boji | Autor: C&A C&A Foto: C&A, hlače u žutoj boji Foto: C&A, hlače u žutoj boji | Autor: C&A C&A Foto: C&A, hlače u žutoj boji

Riječ je o sakou i hlačama u prekrasnoj žutoj nijansi koja nije pretjerano svijetla, ali ni pretjerano intenzivna, tako da ćeš je moći kombinirati s raznim komadima u svojoj garderobi. Odlično će se slagati s bijelim majicama, proljetnim bluzama i džemperima, a mokasinke i mrežaste balerinke će dati trendy touch svakoj kombinaciji. Još jedna stvar koju je važno naglasiti je da odijelo dolazi u veličinama od 34 do 48 - niti jedna građa nije zanemarena.

Možda vas zanima Slična lanenoj bluzi iz C&A sad dolazi i lanena haljina istog brenda, u dvije druge predivne nijanse Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @emilisindlev

Komentari 0