Moda

Ovaj vremešni par dokaz je da moda ne zna za godine, svaki njihov outfit može na pistu

  • Umirovljenica i ikona stila Britt Kanja (67) i njezin modni partner Günther Krabbenhöft (75) senzacija su gdje god se pojave, njihove usklađene i do detalja razrađene kodne kombinacije su genijalne
  • Ne prate trendove jer je, kažu, moda izraz njihve osobnosti, a outfite biraju prema raspoloženju
  • Oboje imaju genijalne Instagram profile, a od njih možemo naučiti ne samo kako uživati u odijevanju nego i u životu

Britt Kanja (67) i Günther Krabbenhöft (75) dvije su berlinske ikone mode. Dijele strast prema dobrom stilu i svojom ljubavlju prema životu i modi privlače pozornost diljem svijeta. Britt Kanja i Günther Krabbenhöft bliski su prijatelji. Mogli bismo ih nazvati i "partnerima u zločinu". Gdje god se dvojac pojavi, svi se okreću da ih pogledaju. Ovom modnom paru zajednička je strast prema modi, životu i zabavi. No osim što su modna inspiracija, vrijedi se na njih ugledati i kad je riječ o životnoj energiji i životnoj filozofiji. Tako Günther ima inspirativne porike poput ove: "Pitate me kako biste trebali živjeti? Kažem vam, plešite, volite, živite, smijte se, budite iskreni, svjesni i zahvalni.".

Britt Kanja (67) umirovljenica je i ikona stila. Prati je preko 69 tisuća ljudi na Instagramu. Svoje obožavatelje redovito inspirira svojim fotografijama ili onima sa svojim modnim partnerom Güntherom Krabbenhöftom (75). Zanimljivo, Britt Kanja nosi samo rabljenu modu pa daje doprinos održivosti. Živi svoj život "održivo", jedna je od prvih koja je počela odvajati smeće, filtere za vodu koristi već više od 20 godina, a kod kuće jede samo organsku i svježu hranu.

Možda vas zanima Ovo su presudni znakovi koji će ti pokazati da je krajnje vrijeme da osvježiš svoj ormar Rubrika Moda Moda

Zanimljivo je i kako Britt bira odjeću za pojedini dan. Odjeću izrađuje sama i puno vremena provodi dizajnirajući je i tražeći materijal (mora biti prirodan). Nalazi ga uglavnom u trgovinama rabljenom robom. Kad dođe vrijeme za pripremu, ona odabire odjeću prema raspoloženju i odabire predmete koji joj najbolje pristaju. 

7 novih lifestyle trendova za ovo naše iznenađujuće desetljeće

Ova 67-godišnjakinja je titulu "party vile" stekla prvenstveno suosnivanjem kluba "90 Grad". Zajedno s Bobom Youngom otvorila je berlinski noćni klub 1989. godine. Sve dok nije srušen 2006., do ranih jutarnjih sati bio je poznat po raskošnim partijima. Ovdje je upoznala i svog modnog partnera Günthera Krabbenhöfta. Günther Krabbenhöft proslavio se preko noći u svojoj 70. godini. Kao i obično, elegantno je stajao na stanici podzemne željeznice u Berlinu i bio na telefonu kada ga je turist fotografirao i objavio na internetu.

Imaju godina (50+!), ali imaju i stila! Ovih 11 dama vrijedi pratiti na Instagramu

 

Slika je postala viralna, podijeljena je milijune puta, a on sam postao je senzacija diljem svijeta kao "hipsterski djed". Brzo je postalo poznato da je Günther Krabbenhöft plesao u najpoznatijim klubovima u gradu. Odabran je za ikonu stila i medijski fenomen u cijelom svijetu. Za razliku od mnogih modnih ikona, ovaj modni par ne lovi trenutne trendove, za njih su stil i jasna  individualnost u prvom planu. Oni pridaju veliku važnost kvaliteti, skladu boja i dobrih krojeva. Za njih, moda je izraz njihove osobnosti.

Photo: Instagram@leonaparaminski

Komentari 0